Όταν θέλει να σου κλέψει τη λάμψη στο TikTok




#netwix #sesxesi

To καλό (ή το κακό για κάποιους) με τα social media στην εποχή μας, είναι πως αναδεικνύουν δεξιότητες που παλιότερα δεν θα ενδιέφεραν κανένα… «Σε Σχέση», με την Κατερίνα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Πασσά.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τα σχόλια:Είτε τύποι που γκρινιάζουν και εδώ επειδή αν και επέστρεψε ο Θανάσης δεν τους αρέσουν τα κείμενα και είναι στην ουσία τόσο καιρό μετά κολλημένοι στο ίδιο στυλ από τα εξής τρία πράγματα:the wixers, Παρασκευάς και Πάρε Πέντε (τα οποία νταξει ,φυσικά και είναι ότι καλύτερο αλλα δώστε και σε κάτι άλλο καμία ευκαιρία.Οποιον πραγματικά τον νοιάζει να το ψάξει βρίσκει Φάνη ,Τσουβι και Ραπ και αλλού.Απο την king bet που κάνει τώρα βίντεο οδηγίες χρήσης ο τσουβελας και shorts που βγάζει ο music από τα κουνάβια που ακόμα και κει σε αυτό το ένα λεπτό που δείχνει ο Φάνης είναι το κάτι άλλο!), είτε διάφοροι που λένε είτε όντως είτε ειρωνικά πρώτος , δεύτερος,τρίτος κλπ.Εγω πάντως δεν ξέρω τι λέτε όλοι , προσωπικά μου άρεσε.Εκει που ξεκίνησαν να χορεύουν την πρώτη φορά, κυρίως λόγω του Θανάση με έπιασε νευρικό.

  2. Ρε λακαμα Θανάση επειδή σε θεωρώ άνθρωπο με χιουμορ όταν σου έδωσαν το σεναριο και το διάβασες πως καταδεχτηκες να γυρίσεις αυτό το επεισόδιο; κατευθείαν για κάδο είναι.

  3. Πασσάς δε λέω καλή και ταλαντούχα η κοπέλα αλλά τα παλιά βίντεο με την Κρεμλίδου τραβαγανε πολύ δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς το λόγο…

  4. Παιδιά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω. Άσχετα με το παίξιμο σας, αυτα τα κείμενα δεν βγάζουν γέλιο… Δεν ειναι κάν αστεία βασικά αν είσαι πάνω απο 8 χρονών. Γνώμη μου πάντα και με κάθε σεβασμό.

  5. Έλα δώστε χρόνο στην σειρά, ωραία μην κάνετε έτσι και τα παιδιά εξαιρετικά… Ωραία Netwix λίγο περισσότερο χρόνο διάρκειας νομίζω και λίγο ακόμη δούλεμα της ατάκες θα το απογείωνε!