Ώρα για ΝΒΑ Finals ft. Shake ‘n Bake – Airball #24




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τους Shake n Bake εδώ:

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Airball Gaming:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αν δεις την ιστορία τις περισσότερες φορές νικάει η ομάδα που έχει τον 1ο και 2ο καλύτερο παίκτη της σειράς παρά τον 3ο,4ο,5ο,6ο

  2. Κάνεις δεν μίλησε για την έκπληξη που προκάλεσαν οι suns που έκαναν το καλύτερο run στο bubble και δεν μπήκαν playoff… ?

  3. Θα ήταν μια καλή ιδέα να βγάζατε την εκπομπή μια μέρα νωρίτερα από το τελικό. Ήδη στο ESPN αρχίζουν να αποδομούν τους Heat οπός έκαναν με τους προηγούμενους αντίπαλους των Lakers.

  4. Για το παλικάρι που αναρωτιέται γιατί αντιπαθούμε τον Lejon Brames: Μπασκετικά προφανώς αναγνωρίζω την αξία του και είναι τοπ3 (τρίτος). Από κει και πέρα νομίζω ότι ξενίζει ο χαρακτήρας του που είναι πολύ δήθεν. Granted όλοι οι κορυφαίοι, είδαμε και τον Τζόρνταν στο ντοκιμαντέρ, είναι κωλοπαιδα που δεν θα έκανες παρέα. Αλλά το τακτ του λεμπρον είναι για τα πανηγύρια ρε παιδιά. Αυτοανακηρυγμενος βασιλιάς, ντιβισμοι άνευ λόγου, LeGM/LeOwner/LeCoach και βεβαίως το αποκορύφωμα φέτος με την ιστορία του Hong Kong. Το more than an athlete που μπρος στα συμφέροντα έγινε σκάσε και κολυμπα μέχρι να ξαναγίνει more than an athlete, με το BLM. Όπου άκουσον άκουσον ο τύπος νευρίασε επειδή πήραν το spotlight στην διαμαρτυρία οι Μπακς. Ε, όχι ρε παιδιά ο άνθρωπας δεν τρώγεται. Και παικτικα πάλι έχει να του προσάψεις, μιας και οι "υπαρχηγοί" του τείνουν να τον κουβαλάν στα δύσκολα (βλέπε Kyrie, Davis).

  5. Απορία, τελείως φιλικά. Ο Γιάννης υποστηρίζει-ήξερε τους Μπακς πριν την έλευση Αντετοκούμπο στο Μιλγουόκι; Σχόλιο όχι μόνο για τον Γιάννη αλλά γενικότερα προς όλους τους Έλληνες που όχι απλά υποστηρίζουν Μπακς τα τελευταία 7 χρόνια, που αυτό είναι θεμιτό, αλλά φέτος τους βγάλανε υπερομάδα λόγω της regular season που εκεί παίζουν όλοι σβηστά.

  6. Ο λεμπρον στο game 5 με τους Nuggets με έπεισε ότι όταν θέλει νικάει… Δεν μπορούσε να τον σταματήσει τίποτα και κανένας και πάλι έδειχνε ότι είναι ρελαντί. Ισχύει αυτό με την αυτοπεποίθηση των χιτ αλλά πιστεύω, οι ρουκιζ τουλάχιστον, θα ψαρωσουν όταν τον δουν να κάνει τρελό dominate.

  7. Σας αγαπάω και εσάς και τους Shake N Bake αλλα ΟΧΙ. Το οτι έχει ο LeBron καλύτερο σώμα απο τον Kobe δεν τον κάνει καλύτερο απο τον Kobe. No one hates. Ο Kobe εζησε στην καλύτερη δεκαετία, με τους καλύτερους παικτες και πηρε οχι ένα, οχι δυο και οχι τρία πρωταθλήματα. 5!!!!

  8. – ακομα μια φορα απολαυστικοτατη κουβεντα αυτη η τετραδα
    – αφηστε το μουστακι ησυχο?
    – θελω κουπα airball ρε!

  9. θεωρω οτι το κοινό στοχείο του επόμενου πρωταθληματος και της μεγάλης ανταγωνιστικότητας είναι η διατήρηση των βασικών κορμών τουλάχιστον 6 ομάδων με άλλες 4 έξτρα να έρχονται στα χαρτιά ως δυνατές(π.χ μπρούκλιν). και εφόσον γίνονται μόνο προσθαφαιρέσεις για να καλυτερέψουν οι ομάδες και δεν στήνονται ολόκληρες ομάδες από την αρχή τότε όντως το πρωτάθλημα τουλάχιστον για τις επόμενες 2 σεζόν θα είναι φουλ ανταγωνιστικό

  10. Παιδιά υπάρχει μια ομάδα που κάνει μόνο λάθη στο θέμα σχηματισμού και συμβολαίων New York Knicks in da house