Σαραγλι με κρέμα απο μέσα….


Σαραγλι με κρέμα απο μέσα.

Για τα σαραγλι ενα πακέτο φύλλο κρουστας
Βούτυρο λιωμένο καρύδια αμύγδαλα ζάχαρη κανέλα γαρίφαλο και λίγο φρυγανιά.
Ενα φύλλο βούτυρονουμε δεύτερο φύλλο βουτυρώνουμε και ρίχνουμε το μίγμα
με τα αμύγδαλα καρύδια ζάχαρη κανέλα γαρίφαλο φρυγανιά και τα τυλίγουμεμε το ξυλάκι που είναι για τα σαραγλι.
Στρώνουμε σε ταψί και τα βούτυρονουμε απο πάνω πάλι για να μπορεί να ψηθεί και να γίνει τραγανό το γλυκό μας.

Για το σιρόπι.
Ζάχαρη 3 φλιτζανια
Νερό 2 φλυτζάνια
Φλούδα απο λεμόνι
Κανέλα
Και μέλι
Μόλις βγει από το φούρνο το σαραγλι έχουμε ετοιμάσει το σιρόπι
και θα το Ρίχνουμε από πάνω να πάρει το σιρόπι που χριαζεται.

Για την κρέμα.
1.5 ml γάλα
200γρ ζάχαρη
80γρ κορν φλαουερ
2 αυγά 1 βανίλια.

Μόλις κρυώσει το σαραγλι αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια
και με ενα κορνε γεμίζουμε τα σαραγλι αφού θα έχει κρυώσει η κρέμα.
Καλη επιτυχία

Natasa Cuka-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Σαραγλι με κρέμα απο μέσα.... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *