Διαβαθμισμένα τρυπάνια YATO πλήρη παρουσίαση και ικανότητες των εργαλείων




Πως θα κάνουμε διαβαθμισμένες διατρήσεις και η σημασία της δύναμης του δραπανου μας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπύρο μπράβο για τα βίντεο σου, συνέχισε!!!Μας βάζουν τα βιντεάκια σου στην ΑΕΝ Κρήτης (μηχανικοί εμπορικού ναυτικού) τώρα με την τηλεκπαίδευση και περιμένουμε πως κ πως να τα βλέπουμε!!!

  2. Γενικά στις διατρήσεις αντί για την πάστα ή το λάδι κοπής, μπορει κάποιος να χρησιμοποιήσει αχρησιμοποίητο λάδι τετράχρονου κινητήρα(αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας) ή είναι πολύ λάθος αυτο;

  3. Για τρύπα σε inox νεροχύτη τι τρυπάνι προτείνεις; Εγώ χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο για τρύπα για τοποθέτηση μπαταρίας: https://ergaliothiki.gr/katigories-pro-onton/ergaleia-xeiros/ergaleia-udraulikon/trupani-neroxuti-inox-32mm-taiwan Ποτηροτρύπανο, ζoριζότανε και το μαύριζε. Και αν την αλλάξω την μπαταρία, και βάλω με σπυράλ, θέλει μετά άλλα 3 χιλιοστά μεγαλύτερη τρύπα. Το κυπαρισσάκι κάνει για inox;
    Εξαρχής ευχαριστώ.
    Dimitris K.

  4. ΣΠΥΡΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΠΟΥΔΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΖΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟ ΣΤΡΟΓΚΙΛΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΟΩ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΙΤΟΥ.ΦΑΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΥΠΑ 20 ΜΜ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΕΙΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΦΟΡΙΤΟ ΔΡΑΠΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΚ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΣΤΩΡΑΣ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΑ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΟΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ.ΦΥΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ.

  5. Πριν καμία 15αρια μέρες μου ήρθαν αυτά από την Κίνα που είχα παραγγείλει. Το κόστος είναι στο 1/10 από αυτά που μας έδειξες. Οπότε αν κρίνω καλά από το βίντεο καλύτερα να τα κρατήσω για ξύλο και να αγοράσω επώνυμα για μέταλλα…..

  6. Αν ρίξεις νερό για να μην βγάζει καπνό απ'την θερμοκρασία είναι καλό είναι? Μέχρι πόσες στροφές μπορούμε να ανεβάσουμε για να τρυπήσουμε?

  7. ΣΠΥΡΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΤΡΗΠΑΝΗ ΤΗΣ ΗΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΙΑ ΑΝΑΨΕ ΣΤΑ 10 ΧΗΛΙΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΜΑΚΗ ΠΑΧΟΥΣ 2 ΧΗΛΙΟΣΤΑ

  8. Πολύ ωραίο βίντεο!!! Να πω κάτι σε παιδιά που αρχίζουν τώρα να τα δουλεύουν, καλή στερέωση για μεγάλες οπές. Ένα απλό ακούμπημα από την πίσω μεριά της οπης να φύγουν τα γρεζια. Ευχαριστούμε Σπύρο!!!

  9. Καλησπερα εγω αγορασα ενα διαβαθμισμενο τρυπανι και μου επεσε με αποτελεσμα να σπασει η μυτη ξερουμε αν φτιαχνεται ;

  10. Συγχαρητήρια φίλε Σπύρο. Πολύ ωραία τα βίντεο σου. Παρουσιάσεις με σαφήνεια και απλότητα, χωρίς εγωϊσμούς και επάρσεις.
    Μια παρατήρηση, αν μου επιτρέπεις. Σε κάποιο σημείο λες 40άρα λάμα και σε κάποιο άλλο σημείο 40άρι σίδερο. Προφανώς θα ήθελες να πεις 4άρα λάμα και όχι 40άρα.
    Η κάτι δεν κατάλαβα καλά εγώ;

  11. Βρηκα 250€ MIG/MMA ηλεκτροκολληση και μια TIG 270€ αλλα φοβαμαι οτι θα δινω περισσοτερα λεφτα στο γεμισμα της φιαλης (εαν επιλεξω την TIG) απο το σιρμα( εαν επιλεξω MIG/MMA) τι να προτιμησω ;

  12. Φιλε Σπυρο απ τα αγπαημενα μου εργαλεια κανει τρυπα κοβεις τα γραζακια απ το ξετρυπημα και πολλα αλλα καλα!

  13. Σπύρο καλησπέρα Συγχαρητήρια για το βίντεο… εγώ δεν γνωρίζω πολλά αλλά μαστορεύω. πήρα από το κινεζικό τέτοια τρυπάνια……. τους έχω βγάλει τα μάτια έξω και Όπως λες και εσύ ούτε καν χαράζει, εκεί που κόβει είναι σαν καινούργια.

  14. Γεια και χαρά αδερφέ σε εσένα και όλη την παρέα !!!! Πολύ ωραία τα τρυπάνια και οι συμβουλές για αυτά …!!!! Η σωστή χρήση των εργαλείων δίνουν το σωστό αποτέλεσμα…!!!

  15. Εγω θελω να σε ευχαριστησω για ολες τις αναλυτικες – κατανοητες – κατατοπιστικές παρουσιασεις που κανεις .
    Αν και νεος εγγεγραμενος στο καναλι σου θεορω οτι μου εχεις μαθει αρκετα , και το σημαντικοτερο ειναι οτι διχνεις τοσο φιλικος που περιμενουμε ποτε θα βγει νεο βιντεακι .
    Απλα ΜΠΡΑΒΟ σου .

  16. πολυ ωραια παρουσιαση..αν μπορεις φιλε Σπυρο να μας δειξεις καποια τρυπανια που ανοιγουνε βολτες ταυτοχρονα οταν τρυπαμε..δεν γνωριζω το ονομα τους.

  17. Καλησπέρα Σπυρο μου εγώ έχω ένα τέτοιο και μέ χαμηλές στροφές δέν έκοβε σχεδόν καθόλου και μέ λαδι στης ίδιες στροφές παλι κόβει αέρα οπότε εγώ παντα θα βάζω λάδι σέ μέταλλα ελπίζω να βοήθησα καί κάποιους φίλους εξαιρετική η παρουσιάσει σου

  18. Μπράβο Σπυράκο.Ωραιο βίντεο .Και ήμουν στην αναζήτηση τέτοιου τρυπανιού εδώ και μέρες.Τωρα ξέρω τι να πάρω.

  19. Μπράβο Σπύρο μου έλυσες κάποιες απορίες που είχα ως προς τις δυνατότητες του συγκεκριμένου τρυπανιου πολύ ωραία η ανάλυσή σου.

  20. Πολυ ωραια επεξηγηματικη παρουσιαση και πολυ εξυπηρετικο εργαγαλιακι που θελω απο καιρο να αγορασω, αλλα τωρα ξερω πως να το επιλεξω…Επισης με εχεις βοηθησει και με την επιλογη της ηλεκτροκολλησης Hellix που αγορασα και πραγματι ειναι ενα τιμιο εργαλειο τιμης και χρησης!

  21. Γεια σου Σπύρο.

    Τα χρησιμοποιώ ένα χρόνο τα συγκεκριμένα τρυπάνια και μπορώ να πω ότι μιυ έχουνε λύσει τα χέρια στις κατασκευές.

    Να είσαι καλά αδερφέ για την γνώση που μας δίνεις.

  22. Ωραίο! Αν κόβει έτσι στα 4mm λαμαρίνας, σκέψου τι κάνει σε λαμαρίνες αυτοκίνητου (1-1.25mm) που χρησιμοποιώ εγώ!