Επαναφορτιζομενο δράπανο /κατσαβίδι ΥΑΤΟ ΥΤ- 82788 πλήρη ανάλυση …. αξίζει η αγορά του ;




Πως να επιλέξουμε ένα εργαλείο …. και καινοτόμες λειτουργίες αυτού ..

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

17 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα Σπυράκο!!! Με για το εργαλείο το καινούριο. Σύντομα και το παλμικό κατσαβίδι. Τίμια τα Yato όχι μόνο για τους ερασιτέχνες αλλά και για κάποιον επαγγελματία που ξεκινά τόρα την σταδιοδρομία του. Για να μην ξοδέψει ένα κάρο λεφτά για επώνυμα και του φανεί βουνό. Με δύο τρείς δουλειές τα έχεις βγάλει τα λεφτά και μετά βλέπεις τι θα κάνεις στην πορεία χωρίς άγχος και σκοτουρες. Με 400 -450 Ευρώ έχεις πάρει δράπανο, τροχό, παλμικό κατσαβίδι,και κομπρεσέρ ενώ για τα επώνυμα θέλεις 550 μόνο για δράπανο!! Απλός τι γνώμη μου λέω η αγορά είναι τεράστια και ο καθένας πράττει ανάλογα με την τσέπη και τα γούστα του!!

  2. Εργαλεία παίρνουμε Σπύρο μου που να τα βάλουμε δεν έχουμε . Έγινα 63 χρόνων και το όνειρο μου ακόμη δεν έχει πραγματο ποιηθει να έχω τον δικό μου χώρο με τα εργαλεία μου.Σε βλέπω εσένα που έχεις τον χώρο σου και σε ζηλεύω.Καλο βράδυ σε ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία τεχνικά θέματα που μας προσφέρεις.Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και σε θαυμάζω

  3. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε με τα καλώδια και τα ατελείωτα μέτρα μπαλαντεζας στο εργοτάξιο. Τσακίζουν τα καλώδια στο πίσω μέρος των εργαλείων με τον καιρό. Τρώμε πολύ χώρο στις εργαλειοθήκες και στο αυτοκίνητο με τα καρουλια κλπ κλπ. Ποιος δεν έχει σταματήσει στο εργοτάξιο να λύσει το καλώδιο ενός τροχού γιατί ας πούμε τραβήχτηκε από μέσα ή κάπου κόπηκε. Όλοι μας το έχουμε ζήσει. Δεν συμφωνώ ωστόσο να είναι από μπαταρία όλα τα εργαλεία. Η ισχύς του ρεύματος σε μερικά δεν γίνεται να αντικατασταθεί όπως και να το κάνουμε ( κατεδαφιστικό πιστολέτο). Απλα θα ήθελα οι εταιρίες να έχουν πιο προσιτές τιμές στα εργαλεία μπαταρίας. Έχει ξεφύγει το θέμα εντελώς.

  4. Εξαιρετικά καλορίζικο Σπύρο και όπως καταλαβαίνεις μεγαλώνει η λίστα αγορών μου βρες μια γωνία στο εργαστήριο σου να μπει ένα κρεβάτι να κοιμάμαι όταν με διώξει η γυναίκα. Φωνάζει που θα τα βάλουμε…. Αστειεύομαι… Της θερμές καλησπερες….

  5. Πολύ καλή παρουσίαση, με έπεισες πριν λίγες εβδομάδες και αγόρασα τελικά την πριονοκορδέλα Yato( είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και σε ευχαριστώ πολύ για την ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια), τώρα με βλέπω για το εν λόγο εργαλείο … Συνέχισε να μας προσφέρεις αυτές τις πολύ χρήσιμες – πολύτιμες πληροφορίες!!

  6. Ευχαριστώ για το upload μάστορα. Τίμιο φαίνεται το εργαλείο της yato…. παρόλο που με +30€ περίπου, πας στον αρχηγό (Makita). Σίγουρα "ότι πληρώνεις, παίρνεις" αλλά σε επαγγελματικές καταστάσεις/ σειρές (De Walt, Beta, Metabo, Milwaukee, Bosch, Hilti) οι τιμές ξεφεύγουν τραγικά.

  7. Ωραία παρουσίαση Σπύρο. Γενικά είναι ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Μια λεπτομέρεια μόνο όσο αφορά το δραπανοκατσάβιδο (καλοπροαίρετα πάντα):δεν είναι πιστόλι, αφενός μακροπρόθεσμα θα αποκτήσεις πρόβλημα στον καρπό και αφετέρου χάνεται η νοητή ευθεία είτε όταν τρυπάς είτε όταν βιδώνεις. Καλύτερα είναι την σκανδάλη να την πιέζεις με το μεσαίο δάκτυλο η τον παράμεσο και ο αντίχειρας κι ο δείκτης να ακολουθούν την παράλληλη κίνηση-κατεύθυνση της νοητής ευθείας διάτρησης-ή βιδώματος.