Η ιδανική αναλογία για τη σπιτική λεμονάδα…


Η ιδανική αναλογία για τη σπιτική λεμονάδα???
H πιο απλή εκδοχή παραμένει και η πιο γευστική❣️

Με τον πιο απλό τρόπο, όπως την κάνανε και παλιά?

Η σωστή αναλογία είναι ο λόγος 1-1-1. Φτιάχνεις ένα σιρόπι δηλαδή με ίσες ποσότητες νερού και ζάχαρης (με βράσιμο στην κατσαρόλα) και προσθέτεις μετά ίση ποσότητα χυμό λεμονιού από φρέσκα λεμόνια.

Αυτό θα μας δώσει λεμονάδα σε συμπυκνωμένη μορφή, που διατηρείται για πολύ καιρό.

Όταν θέλουμε να τη σερβίρουμε, αναμειγνύουμε 1 μέρος του συμπυκνωμένου αυτού χυμού με 1 μέρος κρύο νερό, ώστε να αραιώσει.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με παγάκια❣️

Η ιδανική αναλογία για τη σπιτική λεμονάδα... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *