Δροσιστικό γιαουρτογλυκό με ροδάκινα…


Δροσιστικό γιαουρτογλυκό με ροδάκινα
θα γλείφεις τα δάκτυλά σου.

ΥΛΙΚΑ
1συσκ.σαβαγιαρ
1 κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα
1 φακελάκι.κρυσταλική ζελατίνη
600 γρ γιαούρτι
1/2 φλ μαρμελάδα ροδάκινο + λίγη ακόμα για το στόλισμα

Εκτέλεση:
Ξεκινάμε πρώτα από την κρέμα για να παγώνει.
Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι από το σιρόπι της κομπόστας και Ρίχνουμε την κρυσταλλική ζελατίνη ανακατέυωντας να διαλυθεί καλά.

Αφηνουμε να κρυώσει λίγο.Μετα χτυπάμε με σύρμα το γιαούρτι με την μαρμελάδα και προσθέτουμε την κρύα ζελατίνη και ανακατέυουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε 2 ψιλοκομμένα ροδάκινα από την κομπόστα! Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει λίγο.

Σε μια φόρμα με τσέρκι στρώνουμε κάτω τα σαβαγιάρ που τα έχουμε βρέξει ελαφρά με το σιρόπι από την κομπόστα.Απο επάνω στρώνουμε φετούλες από την κομπόστα και από επάνω την κρέμα.Βαζουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά. Στόλιζουμε με μαρμελάδα Ροδάκινο και φετούλες από την κομπόστα.

Αλεξάνδρα Κυριάκη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Δροσιστικό γιαουρτογλυκό με ροδάκινα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.