Παγωτό με γεύση αυθεντική καιμάκι, πολύ εύκολο , μυρωδάτο, χωρίς κρυστάλλων!…


Παγωτό με γεύση αυθεντική καιμάκι, πολύ εύκολο , μυρωδάτο, χωρίς κρυστάλλων!

ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρουχο
1 Ermol (σαντιγί στο τσιγκινο κουτάκι)
2 κουταλιες μελι για να μην πιασει κρυσταλλους το παγωτο
2 _3 κουταλιες σουπας βανιλια (υποβρυχιο με γευση μαστιχας!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μιξερ χτυπαμε πρωτα το Ermol για 8 λεπτά.

Στην συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρουχο..(Να είναι παγωμένα) χτύπημε για αλλα 3 λεπτά και ρίχνουμε το μελι και την μαστίχα που εχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.

τοποθετούμε σε μπολ με στρώσεις σιρόπι βύσσινο και βάζουμε στην κατάψυξη.

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Παγωτό με γεύση αυθεντική καιμάκι, πολύ εύκολο , μυρωδάτο, χωρίς κρυστάλλων!... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.