Καρότα γεμιστά τουρσί..
Αγοράζουμε τρυφερά καρότα που να έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος..
Τους κάνουμε ένα άνοιγμα στην μια πλευρά..
Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό περίπου ένα τέταρτο, δε θέλουμε να μαλακώσουν πολύ ,
να είναι λίγο τραγανά.
Σουρώνουμε, αφήνουμε λίγο να κρυωσουν.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ με ξύδι και τα αφήνουμε να τραβήξουν όσο ξύδι εμείς θέλουμε.
Τα αφαιρούμε και τα γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό σκόρδο και πιπεριά κόκκινη.
Στη γέμιση βάζούμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι..
Τοποθετούμε τα έτοιμα καρότα σε μπολ ή βάζα , τα καλύπτουμε με σπορέλαιο για να μην παγωνει και τα φυλάμε στο ψυγείο…
Τέλειο συνοδευτικό για πολλά φαγητά!
Αγγελικη Πλατη-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
0 Σχόλια