Μοσχάρι κομμάτια πολύ μαλακα στο αντικολλητικό


Μοσχάρι κομμάτια πολύ μαλακα στο αντικολλητικό σβησμένο με λίγο κρασί ψημένα στον ζωμό τους παρέα με ρύζι λίγο σως και γιαουρτι !!!

Πρώτα σε ένα τηγάνι ρίχνω ίσα λίγο λάδι και τρίβω ένα κρεμμύδι!
Στην συνέχεια ρίχνω μέσα. Μια σκ σκόρδο ολόκληρη και τα τσιγαριζω όλα μαζί!
Μετά ρίχνω τα φιλέτα μοσχάρι μέσα στο τηγάνι και δίνω χρώμα απολες τις μεριές τους!Προσθέτω ένα κομμάτι πιπεριάς για γεύση και άρωμα (Προαιρετικα) και σβήνω με λίγο κρασί λευκό το μοσχάρι!Αφήνω να απορροφήσει το κρασί το κρέας και ρίχνω νερό!Το σκεπάζω και αφήνω να ψηθεί το κρέας (να λιώνει που λένε) ώσπου να απορροφήσει όλα τα υγρά και τα αρώματα μαζί!!

Μοσχάρι κομμάτια πολύ μαλακα στο αντικολλητικό 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *