Μπισκότα Ανθότυρου…


1
1 point

Μπισκότα Ανθότυρου

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
250γρ. ανθότυρο

100γρ. βούτυρο

250γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

10γρ. μπέικιν πάουντερ

1 φακελάκι βανίλια

Ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη βάζουμε το βούτυρο, το ανθότυρο, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και ζυμώνουμε. Βάζουμε τη ζύμη σε σελοφάν και στη συνέχεια στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Με ένα πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο, όχι πολύ λεπτό. Κόβουμε με κουπάτ ή ένα ποτήρι στρογγυλούς δίσκους, τους βάζουμε στη ζάχαρη, τους διπλώνουμε, τους ξανά βάζουμε στη ζάχαρη και διπλώνουμε πάλι. Σαν αποτέλεσμα έχουμε μπισκότα σε σχήμα ¼ του στρογγυλού δίσκου.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, περίπου 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Martha Nei-Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Μπισκότα Ανθότυρου... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *