Μπισκότα χωρίς βούτυρο που Λιώνουν στο στόμα..


Μπισκότα χωρίς βούτυρο που
Λιώνουν στο στόμα..
Υλικα
2 αυγα
100 γραμ ζάχαρη
120 γραμ λαδι
1 πρέζα αλάτι
60 γραμ χυμό πορτοκάλι
60 γραμ. Καρυδα
300 γραμ σιμιγδάλι ψιλο
1 0 γραμ. Μπαικιν παουντερ
1 βανιλινι
Λίγο τριμμένο πορτοκάλι
Ζάχαρη αχνη
Και ολόκληρα αμύγδαλα η μισά για την μέση στο μπισκότο.

Ανάβετε το φούρνο στους160 βαθμους.

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά
Την τριμμένη φλουδα από το πορτοκάλι το Μπαικιν την βανίλια την ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται μίξερ. Μπορείτε και με σύρμα.
Ρίχνεται το λάδι, ανακατεύετε καλά ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι. Ανακατεύετε. Βάζετε την καρύδα. Ανακατεύετε. Ρίχνετε και το σιμιγδάλι λίγο λίγο. Μετά το ανακατεύετε με το χέρι. Θα ενα μίγμα πολύ μαλακό μην το φοβηθητε. Σκεπάστε με μια πετσέτα το βάζετε στο ψυγείο για 15 περίπου.
Βάζετε σε ένα βαθύ πιάτο Ζαχαρι αχνη. Κάνετε μπαλίτσες σαν κεφτέδες και τα περνάτε από την άχνη. Και τα βάζετε στο ταψί με λαδόκολλα και καρφώνεται 1 η μισό αμύγδαλο. Τα ψήνετε στους 160 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Είναι ΥΠΈΡΟΧΑ.
ΚΑΛΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ❤️

Μιλβα Κάρβουνα-οι συνταγές της Γκολφως

Μπισκότα χωρίς βούτυρο που Λιώνουν στο στόμα.. 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *