Πανεύκολη Τούρτα Κατσαρόλας…


Πανεύκολη Τούρτα Κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου πτι μπερ, 1 λίτρο γάλα,120 γραμμάρια κορν φλαουρ, 130 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος, 1 κουτί μορφατ μεταλλικό, 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σπάμε τα μπισκοτα σε ένα ταπερ η ταψί! Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί, ρίχνουμε το κορν φλαουρ, αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο από το ζεστό γάλα.

Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε μέσα την σοκολάτα! Ρίχνουμε την κρέμα ζεστή στα μπισκότα, τα ανακατεύουμε, τα ισιώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν!

Χτυπάμε το μορφατ με το ζαχαρούχο και τοποθετούμε το μείγμα πάνω στα κρύα μπισκότα!
Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Πανεύκολη Τούρτα Κατσαρόλας... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *