ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ…


ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ ❤️
ΥΛΙΚΆ ❤️
ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
250ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
150ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
3 ΑΥΓΆ
150ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΏΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
100 ΓΡ ΑΜΥΓΑΛΟ ΤΡΙΜΕΝΟ
1 ΚΓ ΜΠΕΙΚΙΝ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
ΣΙΡΌΠΙ ❤️
1.1/2 ΠΟΤΥΡΙ ΖΆΧΑΡΗ
1 1/2 ΝΕΡΌ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
1 ΚΣ ΛΕΜΟΝΙ ΧΥΜΌ
ΚΡΈΜΑ ΣΑΝΤΙΓΊ❤️
2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
300ml ×2
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
2 ΚΣ ΛΙΚΈΡ
4 ΚΣ ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
ΑΜΥΓΑΛΟ ΦΊΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΊΩΜΑ..
ΕΚΤΈΛΕΣΗ ❤️
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ Η ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΧΤΥΠΆΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΓΑΛΟ..
ΒΟΥΤΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΜΕ 35 ΛΕΠΤΆ..
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΑΦΟΎ ΈΧΕΙ ΚΡΥΏΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ!!
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΟ ΛΙΚΈΡ..
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΎΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΑΛΑ ΦΊΛΕ..
ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!

Georgia Chatzimanoli-Grimwood

ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *