Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ…


Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτές τα μισά και σκέτα με ψημένα τα άλλα μισά και σαλατουλα!!!!
Κι όμως αυτό το γεύμα είναι τόσο ελαφρύ και ότι πρέπει όταν κάνεις διατροφή και εΧεις πεθυμισει τις τηγανιτές πατάτες…🤪

➡️Λοιπόν οι πατάτες είναι τηγανισμενες όλες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μόνο με.μια κουταλιά της σούπας λάδι!!!
↗️Κι όμως είναι τόσο τραγανές ♥️
➡️Επίσης τα φιλετακια τα άνοιξε ,τα χτύπησε με πλαστη καλά καλά και τα τρυπησε παντού καλά με.ενα πηρούνι !
➡️Μετά τρίβουμε στις δύο επιφάνειες του κάθε φιλετου ίσα ίσα κύβο κνορ(οποιαδήποτε γεύση, τον οποίο έχουμε βάλει από πριν στην κατάψυξη )
➡️Και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με μια κουταλιά γλυκού λάδι τα ψήνω καλά σε δυνατή φωτιά για 3-4 περίπου λεπτά από την μια και μετά από την άλλη με κλειστό καπάκι ,
➡️ Λίγο πριν τα αφαιρέσω από το τηγάνι στυβω απο πάνω τους λεμόνι και κουνάω το τηγάνι με κλειστό καπάκι πέρα δώθε να ανακατευουν τα φιλέτα μέσα στο ζουμί του λεμονιού καθώς ψήνονται!!
Είναι πολύ ζουμερα πολύ μαλακά και έχουν γεύση σαν να τρώμε μπριζόλακια!!!!
❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
Τα φιλέτα των μικρών μου είναι παναρισμενα σε ντοριτος τα οποία θρυμματισα στο μπλέντερ!!

Σαλάτα αναμεικτη με μαρούλια δύο ειδών ,ρόκα, ντοματινια,λίγο σπασμενο καρύδι και μπαλσαμικο!!
😋😋😋🙂😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

Όπως βλέπετε το δικό μου το ξεροψησα γιατί μαρεσει πάντα πιο ξεροψημενο το κρέας!!!Περνει πιο ωραία γεύση!

Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ... 1
Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ... 2
Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ... 3
Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ... 4
Φιλέτο μοσχαρίσιο (το οποίο το ανοιξα και έκανα ) σνίτσελ με πατάτες Σαν τηγανιτ... 5


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *