ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ!!!!…


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ!!!!
Υλικα
4 Μπριζολες
1 Κιλο κρεμμυδακια μικρα
2 κουταλιες σταφιδες
2 Κουταλιες ζαχαρη
Αλατι πιπερι θυμαρι
χυμο απο δυο λεμονια
Για την Μαριναδα
3 κουταλιες σουπας μουσταρδα
3 κουταλιες σουπας μελι
1 κουπα κρασι
1 κουπα σαλτσα σογιας
1κουπα ελαιολαδο
Ανακατεψτε ολα μαζι σε ενα μπολ τα υλικα της μαριναδας και αφηστε τις μπριζολες τουλαχιστο 4 ωρες στο ψυγειο γυρνωντας που και που να παει παντου η μαριναδα επανω στο κρεας!!Εγω αφηνω ολο το βραδυ!!!
Σε τηγανι τσιγαριστε τα κρεμμυδακια και μολις παρουν ξανθο ωραιο χρωμα ριξτε την ζαχαρη και σε 5 λεπτα αφηστε στην ακρη!!!Στο ιδιο τηγανι τσιγαριστε τις μπριζολες απ ολες τις πλευρες..ριξτε ολη την μαριναδα μεσα και βραστε για 15 λεπτα!!!
Μεταφερετε το φαγητο σε ενα πυρεξ,ριξτε τα κρεμμυδακια και τις σταφιδες τον χυμο λεμονιου ..και βαλτε στον φουρνο στους 240 αφηστε το φαγητο να γινει με την μαριναδα του μεχρι να ψηθουν ωραια οι μπριζολες και να δεσει η σαλτσα τους!!!Προσοχη στο αλατι γιατι η σαλτσα σογιας ειναι αλμυρη απο μονη της!!!

Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ!!!!... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *