Financier…


?Financier?
Υλικά
– 600γρ. ζάχαρη άχνη
– 250γρ. αλεύρι
– 300γρ. καρύδα τριμμένη ή αμύγδαλο ή φουντούκι
– 1/2L ασπράδια αυγού
– 600γρ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα στέρεα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το χέρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε πάλι. Στο τέλος, προσθέτουμε και το βούτυρο, το οποίο προηγουμένως έχουμε λιώσει σε μια μικρή κατσαρόλα και πλέον είναι ρευστό, χωρίς όμως να καίει. Ανακατεύουμε ξανά μέχρι να έχουμε ομογενοποιημένο μείγμα. Μοιράζουμε σε μικρές φόρμες σιλικόνης και ψήνουμε για 8-9 λεπτά στους 190 βαθμούς. Μπορούμε αν θέλουμε να αλλάξουμε την καρύδα με τριμμένο αμύγδαλο, φουντούκι ή ό,τι άλλο μας αρέσει. Καλή επιτυχία!

Financier... 2
Financier... 3


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *