Pεβυθάδα…


?Pεβυθάδα?
Υλικά
– 1 πακέτο ρεβίθια (500γρ.)
– 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
– 4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
– 2φλ. λάδι
– λίγο τριμμένο δεντρολίβανο
– ρίγανη
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα ρεβίθια από βραδύς σε μια λεκάνη με νερό για να μαλακώσουν. Όταν έρθει η ώρα να τα μαγειρέψουμε, παίρνουμε την κατσαρόλα μας και τοποθετούμε τα υλικά σε στρώσεις το ένα πάνω στο άλλο, χωρίς να τα ανακατέψουμε, κάτω – κάτω βάζουμε τα ρεβίθια, πάνω από τα ρεβίθια στρώνουμε τα κρεμμύδια και πάνω από τα κρεμμύδια τις ντομάτες. Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο, τη ρίγανη και νερό όσο χρειάζεται για να σκεπάσει τα υλικά. Όταν είναι έτοιμο το φαγητό μας το σερβίρουμε ζεστό. Καλή επιτυχία!

Pεβυθάδα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.