Η ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΝΟΣΤΙΜΗ




Υλικά για 4 μερίδες
1 πατάτα μεγάλη κύβους
1 καρότο ? μεγάλο κύβους
1 ντομάτα ? μέτρια κύβους
1 σελινοριζα κομμένη κύβους
5 κλαράκια σέλινο
1 μικρό πράσο η 1 κρεμμύδι ξερό
1 κύβο λαχανικών
2 κομμάτια λάχανο λευκό
1 μεγάλο λεμόνι στιμενο
λίγο αλάτι,πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, κουρκουμά,ελάχιστη σκόνη σκόρδου
1 κρασοποτηρο ελαιόλαδο
16 γαρίδες μεσαίες η ότι μέγεθος έχετε
3 φλιτζάνια ζυμαρικό “ρυζακι” είναι ψιλό κριθαράκι

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλή χρονιά αγαπητή Γκόλφω υγεία δημιουργίκοτητα ..και καλά μαγειρέματα φτιάχνω κι εγώ μια σουπιτσα παρόμοια αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα την εκδοχή σου είναι πολύ ιδιαίτερη….καλή χρονιά

  2. Καλή κι ευλογημένη χρονιά
    Να μας δίνετε όμορφες συνταγές κι αυτή τη χρονιά
    Να μας μεταδίδετε την καλή σας διάθεση και αγάπη για τη μαγειρικη

  3. Κάνω χρόνια παρόμοια σούπα, χωρίς το λάχανο και τις γαρίδες. Σίγουρα θα δοκιμάσω και αυτή την εκδοχή. Καλή χρονιά να έχετε και καλά μαγειρέματα!

  4. Κα Γκόλφω.Καλησπερα σας,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια σε σας και την οικογένεια σας.Η σούπα σας,είναι φανταστική,σίγουρα θα τη φτιάξω.Καλο βράδυ,αποΝ.Κοσμο-Αθηνα. ???????????????

  5. Πωπω! Και έλεγα τι να μαγειρέψω αυριο! Μου ανοιξατε την όρεξη κυρία Γκόλφω! Καλη χρονια χρονια πολλα με πολλες επιτυχίες στο κανάλι σας…

  6. Γλυκιά μου Γκόλφω, είσαι υπέροχη και μπράβο που σκέφτηκες ότι χρειάζεται μια αποτοξίνωση από την κρεατοφαγία και τις τοξίνες των εορταστικών εδεσμάτων! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σύμφωνη με βρίσκεις! Ωραία τα γιορτινά τραπέζια, αλλά χάνουν την αξία τους όταν επαναλαμβάνεται συνέχεια η υπερπαραγωγή των ημέρων και κάπου χάνεται και το μέτρο. Μηδέν άγαν! Υπέροχη συνταγή και πραγματικά, εάν μπορείς και θέλεις, σε παρακαλώ θα εκτιμούσα πολύ να μας έδειχνες κάποιες σούπες για το χειμώνα που τις βρίσκω εξαιρετική τροφή γιατί ζεσταίνουν, δίνουν πολλά θρεπτικά συστατικά και όταν μαγειρεύονται με σωστά υλικά δεν είναι και βαριές! Χρόνια Πολλά και πάλι εύχομαι!

  7. Καλή Χρονιά με υγεία Γκολφω μας?❤️❤️❤️ ωραία φαίνεται θα τη δοκιμάσω.!! Βέβαια δε θα βάλω γαρίδες γιατί δε μου αρέσουν. Μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο και να ζεσταίνουμε λίγη όταν θέλουμε? Πόσες μέρες συντηρείται μαγειρεμένη?
    Σε ευχαριστω πολύ.