ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ 🐔 ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΙΜΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ




για περισσοτερες συνταγες ακολουθηστε με και στο fb

@Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου 850 γρ (βγάζει 5 κεμπάπ)
1/2 σκόνη κρεμμύδι
1/4 σκόνη σκόρδου
5 σταγόνες ούζο
5 φυλλαράκια μαϊντανού
2 κομμάτια πιπεριές Φλωρίνης
2 κομμάτια πιπεριές κέρατο
2 κουταλάκια κοφτά σάλτσα η κέτσαπ γλυκό η καυτερό
1 με 2 κουταλιές τριμμένο τυρί
1 κουταλάκι κοφτό αλεύρι
μπαχαρικά, αλάτι με προσοχή , πιπέρι μαύρο, πάπρικα γλυκιά, ρίγανη,μπούκοβο ,κάρυ, κουρκουμά, κύμινο,λίγο σκόνη μίγμα λαχανικών, λίγο μίγμα αν έχετε μπαχαρικών για κεμπάπ.

Σάλτσα για επάλειψη πριν το ψήσιμο
σάλτσα ντομάτας αραιωμένη με λίγο ελαιόλαδο για να αλείψουμε και από τις δύο πλευρές.

ψήσιμο στους 200 βαθμούς αεροθερμο περίπου 10 λεπτά από την κάθε πλευρά η μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα όχι να ψηθεί πολύ γιατί θα στεγνώσουν.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα γλυκιά μου… δεν μπορώ να δω..τις δώσεις… ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά ♥️ με τις ωραιότερες συνταγές..

  2. Πόλη. Ωραίες εύκολες Συνταγές. Κολλώ σε βλεπο από Αμερική. Ναεισε καλά. Έκανα της μελιτζάνες. Πόλη ωραίες.

  3. Χριστος Ανεστη κυρια Γκολφω μας! Να ειστε καλα. Με υγεια να συνεχισετε το εργο σας. Μα τι ωραιες συνταγες ειναι αυτες. Εγω αγοραζω απο το σουπερ μπιφτεκια κοτοπουλου. Τωρα που ειδα την διαδικασια απο τα κεμπαπ πιστευω με τον ιδιο τροπο να γινονται και τα μπιφτεκια. Δηλωνω λατρεις σας. Ευχαριστω πυ για τις ωραιες συνταγες. Συνχαρητηρια πολλα. Να χαιρεσται την οικογενεια σας. Καλο μηνα σας ευχομαι!!! Φιλακια πολλα απο το ομορφο Ακραιφνιο θηβων!!!

  4. Καλημέρα και Χριστός ανέστη!! Πολύ ωραία η συνταγή σου Γκόλφω και μπράβο. Φτιάχνω μπιφτέκια κοτόπουλου αλλά δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω κεμπάπ. Γιαυτό σε ευχαριστώ για την ιδέα. Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ νόστιμα. Πρέπει να τονίζεις ότι το ούζο είναι προαιρετικό γιατί όταν πρόκειται να τα δώσουμε σε μικρά παιδάκια δεν βάζουμε. Τα συγκεκριμένα είναι τα αγαπημένα των παιδιών!! Επίσης ένα tip είναι ότι πρέπει να βρεχουμε τα ξυλάκια ή τα καλαμάκια γιατί δεν καίγονται όταν τα ψήνεις. Ευχαριστώ πολύ!! 👌👌👌👌👌🌷🌷🌷🌷

  5. Τι συνταγή είναι αυτή Γκολφω Μου!!! Ανυπομονώ να τη φτιάξω. Ήδη την έστειλα στην κόρη μου που λατρεύει το κοτόπουλο και τα μπαχαρικά . Γειά στα χέρια σου!

  6. υπέροχα και λαχταριστά!!! να είσαι πάντα καλά Γκόλφω μας!!! σε ευχαριστούμε πολύ!!! θα τα φτιάξω σίγουρα!!! καλό βράδυ να έχεις!!! Χριστός Ανέστη!!!

  7. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ ΚΥΡΊΑ ΓΚΌΛΦΩ. ΥΠΈΡΟΧΗ Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΑΣ Κ ΠΟΛΛΉ ΓΕΥΣΤΙΚΉ. ΛΑΤΡΕΎΩ ΤΟ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ Κ ΘΑ ΔΟΚΙΜΆΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ. ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΑ. 👏👏👏