Μαρεγκακια-Μπισκοτακια της Γκολφως φανταστικά με γεύση σαν macaron, αυθεντική συνταγή .




Κάντε δωρεάν εγγραφή στο κανάλι μου ώστε να λαμβάνετε πρώτοι ειδοποιήσεις για τα βίντεο μου.
Λιώνουν στο στόμα έχουν γεύση σαν macaron , μπορείτε να προσθέσετε λικέρ αμυγδάλου η μαστίχα.
Κάντε τα σαν μπισκοτάκια είναι τέλεια.
Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Υλικά
2 ασπράδια
1/4 κουταλάκι αλάτι
Μισή κούπα του νες ζάχαρη
1 βανιλετα η 2 βανίλιες
1 κούπα τριμμένο αμύγδαλο η φιλέ
Μισή κούπα τριμμένη σοκολάτα υγείας η γάλακτος
Για περισσότερες συνταγές ακολουθείστε με στην ομάδα μου ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γκόλφω μου αγαπημένη ???????!!!! Ζωγράφισες πάλι? με τα υπέροχα όμορφα μαρεγκακια που μας έφτιαξες και τόσο γρήγορα και πανεύκολα ????!!!! Απλά απίθανα, ειδικά για γάμο? ή δωράκι???? μοναδικά στολίδια???με την δαντέλα!!!! Τόσο όμορφα!!!! Σευχαριστουμε πάρα πολύ?, είσαι μοναδική!!! ???✨?✨φιλιά πολλά πολλά ??????????!!!!

  2. Φανταστική η συνταγή σας….σκέφτομαι να την κάνω στο γάμο της κόρης μου αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσες μέρες πριν πρέπει να τα φτιάξω ….

  3. κ.Γκόλφω συγχαρητήρια.Φαίνονται πάρα πολύ ωραία.Θέλω να τα δοκιμάσω.Αλλά θα ήθελα αν είναι εύκολο να γράψετε τα υλικά σε γραμμάρια.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλές γιορτές και υγεία να έχετε να φτιάχνετε αυτά τα ωραία πράγματα!!!!!!!

  4. Ααααα τα εύκολα μπισκοτάκια μαρεγκάκια τα είχα φτιάξει , η πρωτοτυπία είναι στο ψήσιμο. Αλλά Γκόλφω μου θα μου επιτρέψεις να έχω μια ένσταση. Τα ασπράδια για μαρέγκα πάντα σε θερμοκρασία δωματίου.

  5. Ποσα γραμμαρια ειναι τα ασπραδια;(εχω το μπουκαλακι με τα αποστειρωμενα ασπραδια)

  6. Καλησπέρα αγαπημένη μου φίλη τη πράμα είναι αυτό με πέτυχες τώρα τρελαθηκα που τα Ίδα είναι το καλύτερο μου άμα πάω σ'γάμο και έχουν τέτοια και έχω το θάρρος τα τσακίσω, θα τα κάνω όπως δυποτε και αμέσως φιλάκια ?????

  7. Μια ερώτηση κ.Γκόλφω:
    Αν ξεχαστούμε και δεν βγουν από το φούρνο ακριβώς στις 6 ώρες τι επίπτωση μπορεί να έχει αυτό;
    (π.χ. τα ετοιμάζουμε αποβραδίς και τα αφήνουμε στο φούρνο ως το πρωί)

  8. Μου αρεσει πολυ που εχεις πρωτοτυπες κ συναμα ευκολες συνταγες…εργαζομαι αρκετες ωρες κ ο χρονος μου ειναι περιορισμενος…μπραβο σου γκολφω!!!!αυτο θελουμε…ευκολες γρηγορες κ οχι συνηθισμενες συνταγες…σε ευχατιστουμε!!!???❤❤❤❤???

  9. Μολις εκανα εγγραφη στο καναλι σας και εχω να σας πω οτι τα μπισκοτακια σας φαινονται τελεια και νοστιμα. Μια δοκιμη θα μας πεισει για να τα απολαυσουμε. Καλη σας μερα.

  10. Μπραβο κοριτσι μου !!!! Συγχαρητηρια !!!! Πρωτοτυπη φανταστικη συνταγη γεια στα χερακια σου!! Να εισαι καλα κ'σ'ευχαριστουμε★★★καλο Σ/Κ να εχεις★★★

  11. Υπέροχα και πολύ εύκολα θα τα λατρέψουν τα παιδιά..Καλό ξημέρωμα και ευχαριστούμε για τις υπέροχες κ πρωτότυπες συνταγές σου!!

  12. Ωραία κεράσματα για γάμο ή αρραβώνα αλλά και γιορτές!!! Φανταστική συνταγή!! Γειά στα χέρια σου ! Ευχαριστουμε για τη ιδέα και τη συνταγή φυσικά!!! ??? ?????????