Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και μουσικός Keanu Charles Reeves (Kea…


Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και μουσικός Keanu Charles Reeves (Keanu Charles Reeves), έχασε τα πρώτα 20 λεπτά του πάρτι αφιερωμένου στο τέλος των γυρισμάτων της νέας του ταινίας σε ένα από τα κλαμπ της Νέας Υόρκης. Περίμενε υπομονετικά στη βροχή για να τον αφήσουν να μπει.Κανείς δεν τον αναγνώρισε.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου είπε: “Δεν ήξερα καν ότι ο Κιάνου στεκόταν κάτω από τη βροχή και περίμενε να τον αφήσουν – δεν είπε τίποτα σε κανέναν”.

«Ταξιδεύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς».
«Επικοινωνεί εύκολα με άστεγους στο δρόμο και τους βοηθά».
– Είναι μόλις 56 ετών (2 Σεπτεμβρίου 1964)
– Μπορεί απλά να φάει ένα χοτ ντογκ στο πάρκο, καθισμένο ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους.
– Αφού γύρισε ένα από τα “Matrix”, έδωσε σε όλους τους κασκαντέρ μια νέα μοτοσικλέτα – σε αναγνώριση της ικανότητάς τους.
– Παραχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής για τους μισθούς των ενδυματολόγων και των επιστημόνων υπολογιστών που σχεδιάζουν ειδικά εφέ στο “The Matrix” – αποφάσισε ότι το μερίδιο συμμετοχής τους στον προϋπολογισμό της ταινίας υποτιμήθηκε.

– Μείωσε την αμοιβή του στην ταινία Ο δικηγόρος του διαβόλου “για να έχει αρκετά χρήματα για να καλέσει τον Αλ Πατσίνο.
– Σχεδόν ταυτόχρονα πέθανε ο καλύτερός του φίλος. η φίλη του έχασε ένα παιδί και σύντομα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα και η αδερφή του αρρώστησε από λευχαιμία.

Ο Κιάνου δεν έσπασε: χάρισε 5 εκατομμύρια δολάρια στην κλινική που αντιμετώπιζε την αδελφή του, αρνήθηκε να γυρίσει (να είναι μαζί της) και δημιούργησε το Foundationδρυμα Λευχαιμίας, δωρίζοντας σημαντικά ποσά από κάθε χρέωση για την ταινία.

Μπορείς να γεννηθείς άντρας, αλλά να παραμείνεις ένας …
Ευχαριστώ Michele Merkt-Di Cresce για την κοινή χρήση αυτής της μνήμης.

via Sofia Fostieri

#φιλότιμο #philotimo

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και μουσικός Keanu Charles Reeves (Kea... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.