ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ…


ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι αριθμοί είναι το κλειδί του κόσμου. Όλη η Φύση υπακούει σε μία τάξη, σε μία παγκόσμια αρμονία, όπου ο αριθμός είναι συγχρόνως το μέσον και η μορφή. Ο Άνθρωπος σαν μικρόκοσμος υπόκειται σ΄ αυτή την οικουμενική τάξη και στη δύναμη του αριθμού. – Jean Mallinger

Της Αποστολίας Βασιλείου

Οι αριθμοί, πάντα μάγευαν τους ανθρώπους, που έβλεπαν μέσα τους κρυμμένα μυστικά του Σύμπαντος.
Ο Πυθαγόρας, ένας από τους πιο σημαντικούς φιλοσόφους στην ελληνική φιλοσοφία, δίδασκε: «Ου πάντα τοις πάσι ρητά» (=δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους). Έτσι, η γνώση της θεωρίας των αριθμών παρέμενε εντός της Πυθαγόρειας Σχολής και την κατείχαν μόνο οι μυημένοι μαθητές του.
Ο Αριστοτέλης ανέφερε πως οι Πυθαγόρειοι, με τη μελέτη των αριθμών, διαπίστωσαν πλήθος αναλογιών μεταξύ αριθμών και όντων.
Ήδη, βρισκόμαστε σε εποχή ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ, με αποτέλεσμα η γνώση να ανασύρεται από την κυτταρική μας μνήμη και να αρχίζουμε να κατανοούμε έννοιες και μυστικά, που δεν μας ήταν μέχρι πρότινος αντιληπτά. Μας παρέχεται η δυνατότητα να ξαναγίνουμε το Φως της Α-λήθειας.
Η επιστήμη της Αριθμολογίας γίνεται αρωγός σ’αυτή την διαδικασία προσωπικής εξέλιξης.
Με την βοήθεια των αριθμών μαθαίνουμε να αντιλαμβανόμαστε τα αίτια των όσων συμβαίνουν γύρω μας και μας επηρεάζουν. Προχωράμε, με ήπιο, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο σε βαθιά ενδοσκόπηση. Μπορούμε να γνωρίσουμε τον ανεξερεύνητο εσωτερικό μας κόσμο.
Ξεπερνώντας τις αντιστάσεις μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τις ελλείψεις μας και ζητάμε εργαλεία που μας βοηθάνε να φωτίσουμε την αθέατη πλευρά του εαυτού μας και να δώσουμε εξήγηση στα γεγονότα που συμβαίνουν, στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!
Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία Δεν έχει καμία σχέση με μαντεία ή πρόβλεψη.
Είναι μία μέθοδος αυτογνωσίας. Αναλύει, με επιστημονικό τρόπο, το εσωτερικό νόημα των αριθμών που μας αφορούν και οδηγούμαστε στην αποκάλυψη του Σχεδίου της Ψυχής μας.
Αναγνωρίζουμε τις κρυφές πτυχές του Εαυτού μας και πως: «Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται» (=τα πάντα γίνονται σύμφωνα με αριθμούς)
Με τη χρήση συγκεκριμένων στοιχείων συντάσσεται ο ατομικός αριθμολογικός μας χάρτης όπου μας δίνεται η ευκαιρία:
• να αποκωδικοποιήσουμε συμπεριφορές, γεγονότα και καταστάσεις που μας απασχολούν, μας δυσκολεύουν ή μας ταλαιπωρούν στη ζωή μας,
• να διευκρινίσουμε τις καρμικές εμπλοκές μας, με αποτέλεσμα
• να απαλλασσόμαστε από τους φόβους μας, τις ανησυχίες μας, τις ενοχές, τους ενδοιασμούς και τα στερεότυπα.
Οι πληροφορίες που παίρνουμε από την ανάλυση του ατομικού αριθμολογικού χάρτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συμβουλευτική διαδικασία.
Εντοπίζουμε άμεσα, τα θέματα που μας απασχολούν και τα αντιμετωπίσουμε σε συντομότερο χρονικό διάστημα.
Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία είναι μία τέχνη που μας απελευθερώνει από τα δεσμά του υποσυνείδητου νου και με απόλυτη Γνώση της ουσιαστικής μας Ύπαρξης, ακολουθούμε στην εξελικτική πορεία της Ψυχής μας.
Εισχωρήστε στα βάθη του Εαυτού σας και αντικρίστε την απεραντοσύνη του χρόνου και του χώρου.
Αφουγκραστείτε το τραγούδι των άστρων, καταλάβετε τη γλώσσα των αριθμών – Πυθαγόρας


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *