Η Νίκη και ο Πραξιτέλης διατηρούν σχέση από απόσταση για κάποιο διάστημα…


Η Νίκη και ο Πραξιτέλης διατηρούν σχέση από απόσταση για κάποιο διάστημα. Αποφασίζει λοιπόν, η Νίκη να πάει να δει τον αγαπημένο της στην πόλη που μείνει. Σηκώνεται από το πρωί και δώστου ετοιμασίες και σημαιοστολισμούς. Έτοιμο και λαμπερό το κορίτσι πλέον, κάνει το τσεκ-ιν του και ξεκινάει για το αεροδρόμιο. Λίγο πριν την επιβίβαση της, μιλάει με τον αγαπημένο της Πραξιτέλη όπου, σορώπια στάζουν από το τηλέφωνο και καρδούλες πετάνε προς όλους τους προορισμούς, εσωτερικού και εξωτερικού. Λίγο πριν κλείσουν το τηλέφωνο, ρωτάει ο Πραξιτέλης:
– Τι ώρα θα είσαι εδώ, μονάκριβη μου; – Στις 19:00, απαντάει εκείνη. -Τέλεια! Ανυπομονώ να σε δω! Θα έρθω να σε πάρω εγώ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, δεν το συζητώ! Δεν θέλω να κουβαλάς βαλίτσες.
-Δεν ήξερα ότι έχεις και λεωφορείο, πέραν του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται να το μετακινήσεις για εμένα, θα έρθω με λεωφορείο ή ταξί, μην αγχώνεσαι. -χα χα! Όχι δεν κατάλαβες, με το λεωφορείο της γραμμής θα έρθω, ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ! Δεν έχει και συγκοινωνία πιο νωρίς, στις 21:30 θα είμαι εκεί.
– Κλείσε θα σε πάρω μετά, του λέει και αναφωνεί ΤΗΝ ΠΕΡΛΑ ΜΟΥ, που έμπλεξα πάλι!

Αλαφιασμένη και έπειτα από την ψυχρολουσία της πτήσης ,που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από το ταψί του Allou Fun Park και την σκέψη της να πηγαινοέρχεται σαν το εκκρεμές του Φουκό, μια στο «ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ» και μια στο «ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ» πηγαίνει στα αφορολόγητα. Αγοράζει ένα AVA PERLE, μπαίνει σε ένα ταξί και τηλεφωνεί στον Πραξιτέλη.
-Δίπλα στο γραμματοκιβώτιο σου, έχω αφήσει ένα AVA PERLE να πλένεις τα πιάτα σου, να στραφούν και να με θυμάσαι! ΠΡΑΞΗ-ΤΕΛΟΣ για τον Πραξιτέλη μας!
#moments #greece #relationships #tin_perla_mou

Η Νίκη και ο Πραξιτέλης διατηρούν σχέση από απόσταση για κάποιο διάστημα... 2


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *