Αθήνα, Μυριέλλα, Ναυσικά vs Παρασκευή, Ασημίνα, Σοφιάνα | Survivor | 11/01/2022
SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

8 Σχόλια

Your email address will not be published.

  1. Μπράβο στα παιδιά και από τις δυο πλευρές … φέτος δεν μπορείς να ταυτιστείς με κανένα, γιατί υπάρχουν καλές , ήρεμες και αξιοπρεπείς προσωπικότητες και από τις δυο πλευρές… γι αυτό κοιτάς το παιχνίδι από ουδέτερο βλέμμα !

    Ντάξει στο πρώτο survivor καθαρά και σε όλα μέχρι τώρα καθαρά μπλε ! Μπλέ και ξερό ψωμί !

    Τότε όμως υπήρχε και ένας σκύλος μαύρος , που λεγόταν Ντάνος που τα έκανε όλα ταραντέλα… δεν παιζόταν ο Γιώργαρος , και άξια το κέρδισε το παιχνίδι ! Ο κόσμος ταυτίστηκε… και λογικά !

    Αλλά τα χρόνια πέρασαν και τώρα εδώ έχουμε σίγουρα όλοι συμπάθειες και από τις δυο πλευρές… Ε δεν ταυτίζεσαι και παθιασμένα , μην τρελαθούμε. Παρακολουθείς απλά!