Αλέξης: Τον Κώστα τον τσούζει που χάνει απ’ τους Κόκκινους




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. εσενα να δεις ποσο θα τσουξει οταν δεις το χειτ του κοσμου ενω νομιζεις οτι εχεις αποδοχη απο το τηλεοπτικο κοινο.

  2. Κωστακη μου αν κατι μ'αρεσει σε σενα ειναι η ευγενεια σου και ο τροπος που τεκμηριωνεις τον αντιλογο σου.Α!Και μαντικες σου ικανοτητες!

  3. Ενδιαφερον ειναι το πως οταν ερχεται και μιλαει ο Παππας η τετραδα των πρωην κοκκινων ειναι σκεπτικοι, σκυβουν το κεφαλι και απαντανε διπλωματικα – πραγμα σπανιο κυριως για την Καρολινα – ενω οταν μιλαει ο τριανταφυλλος ή μιλουσε η μαριανθη παλιοτερα, επεφταν σαν τα κορακια πανω τους κι αυτοι οι τεσσερις και ολο το παρεακι του Κορο. Εκει που δεν τους παιρνει γιατι εχουν να κανουν με εναν παικτη που ειναι απροβλεπτος και πιο επιθετικος απο αυτους, το βουλωνουν και σκυβουν το κεφαλι. Ο Παππας ηταν η καλυτερη τιμωρια τους, εκει να τους χαλαει την καθημερινοτητα και να τσακιζει την ψυχολογια τους ολο το 24ωρο. Αντε να παρει και μια ατομικη ασυλια αυτος ή ο Σακης απο την επομενη εβδομαδα, θα 'χει χαβαλέ στο συμβουλιο.

  4. ένα παιχνίδι είναι δεν είναι ολυμπιακοί αγώνες Παιχνίδι κοιτάμε μόνο και χάνουμε την ανθρωπιά μας έλεος

  5. Νικολέτα τι έγινε ρε παλτό;
    Να κουνιέσαι και να ουρλιάζεις μια χαρά είσαι..για στίβο μάχης όμως…

  6. Deja vu.
    Σαν να βλέπω το σαρβαιβορ 1 που ήθελαν να βγάλουν το Ντάνο μέχρι που πήρε το μεγάλο έπαθλο. Παραγωγή, μας κρύβεις κάτι; ?

  7. Μου αρέσει που κράζετε τον παπά τον ? για ίντριγκα και ρεαλιτι κλπ.Προφανως και δεν βρίσκουμε ενδιαφέρον στις αθλητικές επιδόσεις του καθενός εκεί μέσα.
    Το νορμάλ είναι να βλέπεις αυτή τη ξεφτίλα για τα ξεφτιλικια .

  8. Oloi krazete ton dafu alla ama hsastans thn thesi tou tha menate kai xwris podi gia auta ta lefta!ade ligo na xalarwsoume kai apla gelate

  9. Χαχα η φαση που ο νταφυ αρχισε να κατηγορει την νικολεττα οτι δεν φερνει νικες ενω εκεινος ειναι 1 μηνα με χτυπημενο ποδι και οταν ηταν καλα παλι εχανε. Καλα κλαιω?

  10. Νικολέττα είσαι ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Φέρε πρώτα νίκες και μετά πες την στον αλλον

  11. Παππα συνέχιζε να τους δικαζεις όλους. Από τους καλύτερους του φετινού survivor ο τύπος γαμαει. Τους δουλεύει όλους και καλά κάνει. Γαματος