ΑΟΥΤΣ ! – 22 – Σχόλια θεατών (δ’)




22

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν γαμιόσαστε όλοι σας που την κράζετε… μόνο και μόνο που ένας άνθρωπος προσπαθεί να σας κάνει να γελάσετε αυτό είναι κάτι ιερό κομπλεξικά -_- (Χρύσα συνέχισε είσαι τέλια!!! )

  2. Μμμμ…. όλο υποσχέσεις είσαι….
    Και καλά μωρή, εγώ σε ενοχλώ, εσύ με έχεςι ταράξει στα prive μηνύματα και μου γράφεις πρόστυχα…. πονηρούλα…..νιάου…. Παρεμπιπτώντος αγάπη μου, τι nick είναι αυτό που έχεις??? Έλεος δηλαδή, έλεος…. Άκου "Μίτσος ο μοναχικός"…. μωρή σαν παρθένα ερημίτισσα στο Άγιο Όρος ακούγεται…. άλαξε το αγάπη μου, άλαξέ το, έλεος….

  3. Μωρή γιατί μου στέλνεις πριβέ μηνύματα ???? Προσπαθείς να μου πεις κάτι??? Έλα βρε, μη ντρέπεσαι, πες μου…. τι θέλεις??? Μπορείς να μου ζητήσεις ΟΤΙ θέλεις !!!! Στον Juan λίγα θα δώσεις, ΠΟΛΛΑ θα πάρεις…..!!!!

  4. Αγάπη μου οχι, που να το ξέρω? Υπόθεση έκανα και δυστυχώς με επιβεβαίωσες…!!!! (δυστυχώς για εσένα, γιατι ευχαρίστως θα σε έγλυφα και θα τον έτρωγα απο εσένα) μιάουυυυ!!!!

  5. Μα καλά είναι ερώτηση τώρα αυτή? Οποιαδήποτε στάση είναι καλή αρκει ο άλλος να έχει τα προσόντα αγάπη μου… Μπορεί να σε λένε Μίτσο και να μας καρακατακαυλώνεις με το όνομα, αλλά αν το πουλάκι σου είναι σταφίδα τι να το κάνουμε αγάπη μου….. έλεος δηλαδή, έλεος…..

  6. Μωρή, τι σκατά έγραψες εσύ εδώ τώρα??? Δε φτάνει μωρή άπαρτη που γράφεις στα greeklish, δεν έχεις και σύνταξη μωρή ξεφτιλισμένη… Τι στο διάολο, απο που τον έτρωγες την ώρα που έγραφες???

  7. Εμείς πάλι ακόμα να συνέλθουμε με αυτούς που σχολιάζουν με greeklish στα βίντεο και το παίζουν οτι είναι απο την Ελλάδα… πάνε να το παίξεις αλλού μωρή… νιάου

  8. poios gelase me auto to video????? oti pio kryo exw dei edw mesa, ekana wra na synel8w apo to pio xazo kai atalanto xioumor pou exw akousei apo an8rwpo pou mila ellhnika..