Ασημίνα για Σπύρο: Δε μ'αρέσει να λέει κάποιος "είμαι αρχηγός" | Survivor | 28/12/2021
SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published.

  1. Δε φτάνει που τους βγάζει από τη δύσκολη θέση, έχουν και θέμα, γιατί γενικά έχουν θέμα μαζί του. Ο Γιώργος ο αγρότης έχει θέμα με το Σπύρο, γιατί είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, σκέφτονται και συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά. Πραγματικά εάν δεν έβρισκαν το Σπύρο να ψηφίζουν, θα σκοτώνονταν μεταξύ τους ή θα έβγαζαν υποψήφιο πάλι το Σπύρο και χωρίς δικαιολογίες.

  2. Όλα καλά να υπάρχει κατανόηση για να μην μαλονουν αν θέλουν να νικάνε

  3. Ο Σπύρος τους έδωσε μια λύση! Αν ήταν σωστοί να μην την ακολουθούσαν και να ψήφιζαν όντως λόγω αθλητικής επίδοσης (όπως είπαν πχ. Κατσαούνης -ψήφισα το Σπύρο λόγω ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ). Σε αυτή την περίπτωση αδύναμος δεν ήταν ο Σπύρος, αλλά άλλοι παίκτες. Ο Σπυρος χαρακτηρίζεται απο ήθος, ταπεινότητα και ευγένεια και στο παιχνίδι αλλά και στην καθημερινή του ζωή!

  4. Θα ήθελα να ρωτήσω αγρότης έχει πάει σχολείο οι αγρότες έχουν μυαλό αυτός

  5. Ο Σπύρος δεν είπε ποτέ ότι είναι αρχηγός! Μια λύση τους έδωσε!

  6. εκεινο το σουργελο ' που μας αρχισε με κλαματα στην αρχη' παει καλα' τους βαζουν να κλενε για να μας χαλασουν τις γιωρτες

  7. το κάρμα φαίνεται μόνο οι μαχητές το έχουν να διαβάζουν τους περσινους και το ίδιο σενάριο θα βλέπουμε.. αντε πάλι τα ίδια… βαρετοί