”Αυτός ο Γιώργος” – VEGANS Music video




Οι Vegans είναι το νέο μουσικό ντουέτο που έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας. Θα παρακολουθήσουμε την πορεία τους από την ημέρα της δημιουργίας τους μέχρι τη μέρα που θα τους πετάνε γαρύφαλλα σε πανηγύρια.
Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς:

Στίχοι: Στέλλα Καραμπακάκη
Μουσική: Θάνος Λυμπερόπουλος

Με την ευγενική χορηγία της Phonographic Society Records

Σενάριο: Στέλλα Καραμπακάκη
Σκηνοθεσία: Θάνος Λυμπερόπουλος

Πρωταγωνιστούν:
Στέλλα Καραμπακάκη
Σέξπυρ

Παίζουν:
Ιωάννης Ψύχος
Δημήτριος Ραυτόπουλος

Facebook Page

Για περισσότερη Στέλλα επισκεφτείτε το Bitchοκάναλο:

Για περισσότερο Σέξπυρ επισκεφτείτε το SexpyrTv

Τα γυρίσματα γίνονται στο Strawberry Street Studio

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. καταλαβαμε … σου αρεσει ο γιωργος
    αλλα βρε κοπελα μου
    γιατι πεταξες το κινητο σου ενω θελεις να σου στειλει μνμ????

  2. Η τύπισσα υποτίθεται πως σατιρίζει την ζουγανελη που "κλαίει και οδηγάει στην Αττική οδό" και το συγκρότημα λέγεται vegans. Δηλαδή άτομα που ακούνε ζουγανελη. σύμφωνα με όσα είχε περιγράψει ο Μαλιατσης στο cooking του.

  3. αφου ετσι κ αλλιως ειναι ζωο εντεχνιαρα αυτη, τι παει να σατιρισει… δεν μπορω να καταλαβω… να δειτε που τα κανει στο δηθεν χαβαλε να κοψει αντιδρασεις κ αμα παει καλα να βγει στα σοβαρα σαν εντεχνη κακοτεχνης

  4. Καταστράφηκε το comedy lab με το που σταμάτησαν οι θεοί από τα σφηνακια να ασχολούνται(Ο σιλας δεμ μετραει κ αυτος για τον πεοντα ειναι)το έχετε πάει στα κάτεργα είστε οι καταστροφείς του χιούμορ αν δεν ήταν ο mikeius κ ο μαλιατσης με τα επιτυχημένα και σωστα βιντεο τους(Χάρη σε αυτούς έχετε το subscribe μου)δεν θα φαινοσασταν ουτε στην αρχικη του you tube ουυυ ξεφτίλες δεν μαζεύεις έτσι κοινο μόνο συλλογή από dislikes!!!!(btw η κοπελιά ειναι πιο φάλτσα και από την κλανια πριν το χέσιμο ΑΊΣΧΟΣ)

  5. από το πρώτο δευτερολεπτο κατάλαβα ότι είστε ότι χειρότερο έχω ακούσει, δεν βγάζει γέλιο, δεν έχει ενδιαφέρον, είστε δυσακουστοι, και πιο βαρετοι και ανεμπνευστοι από τις πέτρες