Βαλάντης για Λάμπρο: Είναι τεμπελχανάς – Λάμπρος: Θυματοποιείσαι | Survivor | 04/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Βαλάντης μας δείχνει τον χαρακτήρα του μεσα απ το παιχνίδι… Ωστόσο έχει οικογένεια και παιδιά…. Αρα κατα 99% μπορούμε να καταλάβουμε και πως θα συμπεριφέρεται στην γυναίκα και τα παιδιά του… Αυτο δεν ειναι επικίνδυνο?

  2. Ήθελα λέει να ψηφίσω τον Λάμπρο…. αλλά τελικά ψήφισε την Μυριελα για να ευθυγραμμιστεί με το υπόλοιπο παρεάκι

  3. Δεν μπορώ μανούλα μου δεν μπορωωω δεν κάνω εγώ για το Survivor αυτό δεν μπορώ Μανούλα μου δεν μπορωωω το Survivor αυτό είναι πολύ κουραστικό δεν μπορωωω καλύτερα να τραγουδω πάρα αυτό το Survivor ??????

  4. Όταν μιλάς χωρίς σεβασμό,μοιράζοντας χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά,χωρίς αυτοκριτική δεν είναι ειλικρίνεια.Είναι αγένεια και κακία……

  5. Ο βαλαντης πάντα θέλει να μπλέξει τους πάντες και αυτος να βγαίνει καθαρός έχει κούραση παραα πολυυ και κατάντησε αηδία

  6. Βαλάντης ΕΧΘΕΣ: "Δεν είμαι θύμα"!
    Βαλάντης ΠΡΟΧΘΕΣ: "Δέχομαι σφαίρες"!
    Κόσμος ΠΑΝΤΑ: "Ο Βαλάντης είναι αληθινός"!
    Εγώ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!

  7. Το κακο του Βαλαντη ειναι οτι λεει αληθειες στα μουτρα κ δεν ειναι διπλωματης….Δυστυχως ,ο κοσμος μας,προτιμαει την διπλωματια κ δεν αντεχει τις ωμες αληθειες….Ξαναλεω,μην βιαζεστε κ κρινετε ανθρωπους ….Κατι ξερει ο Βαλαντης κι ο μικρος….

  8. Jackpot για το survivor ο Βαλάντης ……ο χαλιά χαρακτήρας τού θα τον κρατήσει για πόλους μήνες μέσα

  9. Βαλάντη κούρασεs πολύ έχειs καταλάβει ότι είσαι αδύναμοs αγωνιστικά και το έχειs ρίξει να κατηγορείs τον έναν και τον άλλο ο Λάμπροs δεν σου φταίει σε κάτι.

  10. χυμα Βαλαντη σε παω' εισαι πραγματι λα'ι'κο παιδι' καλα του λες ειναι γωνοι χωρις κανενα ταλεντο' απλως τους παει η αδρανια

  11. παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο ο εξαγαπητος βαλαντης χρειάζεται την θετική σας ψήφο γιατί ο βαλαντης είναι ο ποιο δυνατός παίχτης νοητικά πρέπει να στηρίξετε με την θετική σας ψήφο τον βαλαντη

  12. Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό στα αγωνίσματα; Αρχίζεις το ξεκατίνιασμα μπας και ξεχάσουν πως εισαι άχρηστος και παραμεινεις. Ούτε εβδομάδα και μόνο με τις καρύδες δε μάλωσε ακόμα.