Βαλάντης vs Σταμάτης | Τραυματισμός του Βαλάντη | Survivor | 02/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρωτη φορα βλεπω παικτη στην προκειμενη περιπτωση ο Βαλαντης να σταματαει λογω κουρασης… μπεραστικα

  2. Παρακαλώ ΝΑ ΦΥΓΕΙ άμεσα απο το Survivor ο Βαλάντης ειδάλλως θα θρηνήσουμε τον πρώτο νεκρό σε ελληνικό reality! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου!

  3. Αυτος δεν ειναι καν αντικαταστατης του νταφυ η θα πεθανει εκει μεσα η θα αποχωρησει οικειωθελως . Η θα τον βγαλουν απο την ψηφοφορια . Μακαρι να μην τον ψηφησει ο κοσμος να παει σπιτακι του καλυτερα .

  4. Πρίν ολοκληρωθεί η 12άδα των διασήμων ο Ατζούν έλεγε μέσα του : "πρεπει οποσδοίποτε να βρώ έναν πιο στόκο απο τον Τριαντάφυλλο"
    Oτάν λοιπόν είδε τον Βαλάντη είπε μέσα του : " ο ρε φίλε… πέτυχα jackpot ! "

  5. Φήμες λένε πως στον Άγιο Δομίνικο δεν κολλάς covid μόνο στα σύνορα της ελλαδας

  6. Aυτα ειναι τα αποτελεσματα απο την νυχτα και τις καταχρησεις..ειδικα τα νευρα απο τα στερητικα που εχει

  7. Προλιποθυμικο επεισόδιο λέγεται αυτό που έπαθε ο Βαλάντης!! Το έχω πάθει και εγω ακριβώς από τον ίδιο λόγω που το έπαθε και αυτός!! Νιώθεις ότι δεν έχεις ανάσες και όλα αρχίζουν να σκοτεινιάζουν γύρω σου!! Το μόνο που σε κρατάει στα πόδια σου εκείνη τη στιγμή είναι τα αποθέματα ψυχής που έχεις!!

  8. Θυμισε Ρος απο φιλαρακια οταν ηθελε να παει με πατινια απ τη μια ακρη της πολης στην αλλη για να προλαβει το μαθημα και μολις μπηκε στην ταξη σωριαστηκε

  9. Βαλάντη αν πηγες για να βρεις τον εαυτό σου σε θέμα υγειας καλά έκανες. Παιδιά μακριά από τη νύχτα.Γερναει και φθείρει ψυχικά.Οι αποδείξεις στο σημερινό επεισόδιο.

  10. Μπράβο στον Βαλαντη δεν ξερω αν το πρόσεξα τε που το ειπε και ο Γιωρίκας ο Βαλάντης του δίνει μερίδιο από το δικό του φαγητό στον Γιωρικα …Εύγε

  11. Δε φτανει που δεν μπορει να κανει τιποτα,δημιουργει και φασαριες και βαζει χερι σε ολους

  12. Αυτό που έπαθε ο Βαλαντης είναι σαν να νιώθεις ότι πεθαίνεις και σβήνεις εκείνη την ώρα. Έχεις το μυαλό σου μόνο. αλλά το σωμα σ και η αναπνοή σ κ η καρδιά που χτυπάει σαν τρελή δεν μπορούν. Το θέμα είναι ότι δεν είναι οργανικό. Αλλά η αίσθηση είναι ίδια με το να έχεις πάθει εμφραγμα

  13. τον λυπήθηκα αρε βαλάντη ψυχή είσαι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ζητουσεσ συγνώμη μπράβο σου