Βρισηίδα: Η Ασημίνα είναι προκλητική και τις περισσότερες φορές πίσω από την κάμερα | Survivor




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εδώ έχει δίκιο η Βρισιήδα! Αυτό που λέει για την Ασημίνα ότι είναι προκλητική, ισχύει! Στον χθεσινό αγώνα, όταν έπαιζαν Ελισάβετ vs Παρασκευή, η Ελισάβετ έμεινε πίσω στο run και η Ασημίνα της έλεγε "Ελισάβετ είσαι μπροστά" ειρωνικά!

  2. Ασημίνα πονηρή και δήθεν..ψεύτικη πάνω απ' όλα μπροστά στις κάμερες..η εικόνα πάνω απ' όλα..μη φανεί η εσωτερική ασχήμια

  3. Δεν είμαι τρελή, αλλά είμαι;…..η Ασημίνα δεν είπε αυτό που είπε η Βρισηίδα… από την στιγμή που και αυτός που ρίχνει το αντικείμενο δεν βλέπει που πάει ακριβώς, αλλά ούτε και αυτός που δέχεται το αντικείμενο δεν βλέπει.. ότι και να του είπε δεν έχει σημασία…. είχε σταματήσει το παιχνίδι εκείνη την στιγμή που μίλησε η Ασημίνα… και τι του είπε;;; Γιάννη βλέπεις που έπεσε;ένα τσακ πιο μπροστά… άλλωστε ο Γιάννης δεν το είδε αφού το παιχνίδι είχε σταματήσει και οι παίκτες ήταν μπροστά που πήγαν τα αντικείμενα.. προφανώς και θα τα είδε..

  4. οι διάσημοι τελικά είναι οι καλητεροι σε χαρακτήρα και σημπεριφορα… και ποιο πολύ ο Γιάννης χατζηγ. με το γιουρικας αστέρια και οι δύο..??.. μόνο ο βαλαντο 30 φίλος να φύγει να πάει αλλού