Γνωρίστε τους "Διάσημους" του φετινού Survivor | 26/12/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να βγάλετε την ευριδικη είναι ότι χειροτερο για το sorvaivor χανεται πολυ νε αυτήν εκει μέσα!

  2. Αυτή η Ναυσικά τι γυναίκα … με όλη τη σημασία της λέξης κ δεν το λέω πρόστυχα , φυσική ομορφιά , ψηλή , καταπληκτικό σώμα , ωραία χαρακτηριστικά προσώπου κ φαινετε να πατάει κ στη γη , πολύ βασικό αυτό!!

  3. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο νικητής ..!! το μόνο που θέλω να δω είναι ο χαρακτήρας του γιατί σαν αθλητής δεν υπάρχει σύγκριση με κανέναν..!!
    Νταφαρε που είσαι..?

  4. Οι φετινοι διασημοι κανουν τον τριανταφυλλο αθληταρα..η πλακα ειναι οτι εβαλαν που εβαλαν ολους τους αμπαλους καθονται κ ψηφιζουν κ τον μονο αντρα που αξιζει..σκεψου τωρα να βλεπεις βαλαντη,βυσκαδουρακη,ρουβα,κωνστανταρα να τρεχουν στα αγωνισματα..κλαμα..μετα θα κλαινε δεν εχουμε φαι κ εχουν σπασει τα νευρα μας..

  5. Πρώτη φορά στην ζωή μου χθες✔️ 26 12 21 μΧ, ✔️είδα Survivor ‼️‼️‼️
    Από αγάπη ?? και ενδιαφέρον για τον Άνθρωπο Απόστολο Ρ.✔️?❣️
    Είναι Έξυπνος ταπεινός όμορφος σεμνός απλός ήρεμος
    και Αξιαγάπητος ✔️ χαρακτήρας ✔️??