Ευδοκία σε Νάσο: “Χάνετε το δίκιο σας” | Big Brother | 16/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εδώ στα σχόλια έχουν πλακώσει τα σόγια του Παναγιώτη της Ανχελιτας ή άτομα με το ίδιο IQ !!!

  2. H Evdokia me kali prothesi prospathei na tous iremisei. Sosta ta leei. Einai omorfo na dineis feedback otan vlepeis oti o allos kanei kati lathos pou mporei na to veltiosei kai na ginei kaliteros. Bravo Evdokia. Osoi den katalavainoun exoun xamilo IQ kai anyparkto EQ.

  3. Η Ευδοκία δηλαδή δεν μπορεί να καταλάβει ή να φανταστεί πως όλα αυτά που λένε για την Μαίρη τα έλεγαν και (ακόμη χειρότερα) επί 1μιση μήνα για εκείνη; Τι ασχολείται έτσι στενά μαζί τους;

  4. Ο πέτσας δεν ξέρει καν γιατί τα έχει με τη Μαίρη ..επειδή του το πε ο νασος κι η τσιγγάνα …ρε δεν μπορω αλήθεια …τρικυμία εν κρανίω

  5. Γιατι θα γελαει ο κοσμος παντα με την Ελλαδα και δεν θα την παρει ποτε σοβαρα πια? απλα να κοιταξει ο κοσμος το σκεπτικο του καθενα στα κομεντς εδω μεσα……μεγαλο IQ!!!

  6. Μεταφραση: ‘κανεις στην Μαιρη αδικη επιθεση και φοβαμαι οτι θα φερεις το κοινο μαζι της και θα χασω το επαθλο’

  7. Εγω βλεπω μια καλοπροαιρετη Ευδοκια που σαν μεγαλυτερη και με καλυτερη αντιληψη δειχνει κατανοηση στην υποκειμενικη αντιληψη και συναισθηματικη φορτιση του Παναγιωτη. Το ιδιο ειχαν κανει και σε εκεινη και ξερει οτι η κριση τους ειναι λανθασμενη σε πολλα σημεια και προσπαθει να τους συνεφερει.

  8. Όταν έλεγα πριν δύο εβδομάδες ότι κάτι δεν πάει καλά με την Ευδοκία κάποιοι εδώ στα σχόλια έσκιζαν τα ιμάτια τους!!

  9. Πόσο κομπλεξικοι είστε ρε φίλε… Κ πόσο εμμονή έχετε με τον Παναγιώτη κ την Ανχελιτα.. εκεί που είχατε την Ευδοκία ψιλά ξαφνικά δεν την γουστάρετε επειδή μιλάει μαζί τους… Τουλάχιστον τραγικοί!! Κ μιλάμε για παιδιά 23 χρόνων κ όχι 36 που έχουν κ μια πάρα πάνω εμπειρία στην ζωή .

  10. Εδώ η Ευδοκία έχει πάρει τη θέση της Ανχελιτας στη συζήτηση! Αυτά ακριβώς θα έλεγε στον Παναγιώτη και η ίδια η Ανχελιτα!