Η ανακοίνωση για την ψηφοφορία και οι αντιδράσεις των συγκατοίκων




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Κωστής μπορεί να γίνει επικυνδυνος αν δεν υπήρχαν κάμερες μπορεί να σακατευε την Ευδοκία στο ξυλο

  2. Ο ΣΤΗΒ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤ ΚΛΙΠ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΝΤ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!! ΑΧ!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΝΤ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  3. είχαμε τους πρώτους μαλα^κες από αρχή τώρα μαζεύτηκαν κ άλλοι^να πόσο τρόμπας αυτός ο Μισέλ🤣🤣🤣Ευδοκία κ ξερό ψωμί κ μετά ακολουθούν όσοι αγαπούν την κουιν

  4. Να αποβαλουνε τον κρητικο που πηγε απειλιτικα ενανριον της Ευδοκιας και τον κρατησανε ελεος αν δεν τον κραταγανε τι θα. Την χτυπαγε ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΤΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΩΞΤΕΤΟΝ

  5. Ο Κωστής ξέσπασε στη Ευδοκία μόνιμα. Πολύ μίσος έχει κρύβεται πίσω από τον φίλο του τον Πέτσα, είναι άβουλος για να ψηφίζει ότι του λένε?

  6. Σερί Ευδοκία ο Κωστής και όλο αερολογίες. ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν έχει πει σε τι τον έχει ενοχλήσει η Ευδοκία. Κι αν τον ρωτήσουν συγκεκριμένα, παλι κουραφέξαλα θα λέει. Συν ότι διπρόσωπος είναι αυτός. Σε όλα του.

  7. ευχομαι η ευδοκια να καταλάβει ποσο την στηριζουμε και να μην στενοχωριεται που την βγαζουν υποψήφια αλλα να τους γλεντάει και να νιωθει νικήτρια!!!!!

  8. Παιδια οσοι βλεπετε αυτο το σχολιο… Σας παρακαλω ο,τι και να γινει μη ψηφισετε την Ευδοκια να αποχωρησει

  9. Ααααα συνεχίζουν να ψηφίζουν την Ευδοκία..βρε ακόμη να καταλάβετε τι παίζει εκεί έξω; τζάμπα ψηφίζετε η Ευδοκία θα μένει για πολύ ακόμη!!!

  10. Είναι τόσο ντουγανια η κλίκα που συνεχίζουν να ψηφίζουν την Ευδοκία!!! Τι δεν καταλαβενετε ρε τούβλα!! Ψάξτε άλλους να διώξετε η Ευδοκία κ ο Νίκος δεν φεύγουν!!

  11. Μετα τη σημερινή ψηφοφορία τον Κωστή απλα σταμάτησα να τον συμπαθώ. Ευδοκία μέχρι να αδειάσει ο τραπεζικός λογαριασμός.