Η Ασημίνα νιώθει απογοητευμένη | Survivor | 18/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κουκλίτσαμ σημασία έχει πως σας νίκησαν, όλα τα αλλά είναι λόγια βερεσέ Δε σε έφτασε που έχασες θες και καλύτερο αντίπαλο. Γιατί για να σε θάψει;

  2. Και οι δυο μια χαρά ομάδες είναι όλο ντέρμπι είστε και η δυο ομάδες στα μαρσαρίσματα έλεος ρε κοπέλα μου ?

  3. Aσημίνα δεν έχειs φέρει και πολλέs νίκεs στουs Μαχητέs καλό να ηρεμήσειs λίγο με τα νεύρα ήσαστε λίγο καλύτεροι από τουs Διάσημουs ήσαστε και πολύ μικρότεροι σε ηλικία.

  4. Λεει η ασημινα : οι 4 νικες μονο ηταν του γιωρικα….κ η ομαδα της ελεγε: οτι αυτη εβγαλε ολο το παιχνιδι σημερα……Αρα????????????? ???????

  5. Πραγματικά αυτό το είδος ανθρώπου, όπως η Ασημίνα, με αηδιάζει!!!! Κοίτα χαμηλά κοπέλα μου. Είσαι μόλις 22 ετών και νομίζεις ότι είσαι αλάθητη και τελεια…. Τον σταυρό που φοράς να τον τιμάς όπως πρέπει. Οιδάλλως βγάλ' τον καλύτερα!!!!

  6. Ασημίνα άσε τους εγωισμους. Άμα το πάμε έτσι και εσείς 2-3 παίκτες έχετε. Ίσες είναι οι ομάδες.