Η διαδικασία της ψηφοφορίας




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Evdokia imaste mazi sou ♥️
    Afto pou ginete Mesa sto spiti einai Buling i paragogi na Kani Kati Giati einai adiko Kai krima gia tin kopela sxedon Oli einai enandion Tis evdokias!

    BIG KANTE KATI GIAFTO TO PRAGMA NA PAPSI EPITELOUS AFTO TO BULING !!!!

  2. Όλη η κλικαρα θα έπρεπε να βγει προτεινόμενη από τον μπιγκ μπραδερ επειδή κανονιζαν μεταξύ τους

  3. Steve και μετά να πάρει σειρά το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής ζαμάνθα Κωστής και τα λοιπά

  4. Αλλα ρε Κωστη η Ευδοκια και σε βοηθησε να μεταφερεις τα πραγματα σου και να τα τακτοποιησεις.. οκκκ

  5. Αντε στον τακο κι αυτή η μεγαιρα σαμανθα να πάρει τον μπούλο και σιγά σιγά να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι της κλικας. Πως τους πετσοκοβεις έτσι ρε ΕΥΔΟΚΙΑ;

  6. Σαβουρες ντροπή ρε.Συζητάτε της ψηφοφορίες φόρα παρτίδα,ο Νίκος κ η Ευδοκία σας εχουν κάτσει στο λαιμό ολο επίθεση τους βγάζετε έλεος.Νάσο μαζί σου είμαστε βαλε τα ψώνια στην θεση τους γιατι καπως την εχουν δει!Η βιολετα τσιγκολελετα να παει σπιτι της το παιζει πολυ μαγκια η κουραδα!

  7. Κ μονο π Ευδοκία κ Νίκος ψηφίζουν τοσο διαφορετικά δείχνει ότι δεν κανονίζουν τπτ! Έλα ρε BB με τους στημένους τους άλλους θα βγάζουν οποίους θέλουν κανε κάτι αδικία μεγάλη!

  8. Ευδοκία: Ψηφίζω την αρχιέρεια της παραπληροφόρησης, την serial killer της ευγένειας….τι είπες ρε Θεάρα πάλι!!! πόσο εύστοχη!!

  9. γίνεται να συνεννοηθούν μαζί συνέχεια να βγάλουνε ψήφος η κλίκα επιτρέπεται στο παιχνίδι αυτό;

  10. Οι σπασμωδικες κινήσεις της κλίκας αποδεικνύουν ότι κατάλαβαν τον βαθμό βλακειας, καφρίλας και σκατοψυχιασης που έχουν. Το κοντέρ μηδενισε και τώρα έχουν χάσει την μπάλα . Από εδώ και στο εξής θα στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου γιατί ότι προσπάθησαν μέχρι τώρα μηδενισε…. honey!!! 🙂