Η Ευδοκία δεν βρίσκεται σε καλή συναισθηματική κατάσταση | Big Brother | 18/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ανχελιτα ξεκόλλα, δεν απαίτησε τίποτα η Ευδοκία.
    Ίσα ίσα ήταν ξεκάθαρη ότι είναι δικό της συναισθηματικό.
    Και έτσι ένιωσε, πάψε.

  2. Ελα ανχελιτα σταματα τα διδαγματα…αν ησουν στη θεση της ευδοκιας θα εβριζες τον παναγιωτη αν επραττεψτο ιδιο….

  3. Για το μόνο λόγο που δεν θα την πέταγα έξω αυτή την εβδομάδα είναι για να μην νιώσει παραπάνω βάρος ο Νίκος (από τη στιγμή που η ίδια του είπε ότι «δεν είχα ψυχολογία μετά από αυτό π έκανες») … αλλιώς μετά από όλο αυτό για μένα έπρεπε να φύγει

  4. Έγινε και αυτό. Ο μόνος άνθρωπος σε ολόκληρο το σπίτι που δεν πισωμαχαίρωσε την Ευδοκία ήταν ο Νίκος. Τελικά την έριξε και αυτός τη μαχαιριά του. Μπήκε και αυτός στο κλαμπ αυτών που της έχουν ζητήσει κατά καιρούς συγγνώμη. Κρίμα. Το να δείχνεις υποτίθεται ανιδιοτέλεια σε ένα σπίτι που η ιδιοτέλεια περισσεύει, το μόνο που μπορείς να σκεφθείς είναι ότι επιζητάς να δημιουργήσεις μια θετική εικόνα για τον εαυτό σου, αδιαφορώντας εάν πληγώνεις τους δικούς σου.

  5. Ένα δίκιο το έχει η Ευδοκία. Δηλαδή εγώ θα την έβαζα κατευθείαν στον τελικό. Ειδικά με τέτοια άτομα που την έχουν αδικήσει και την έχουν βγάλει υποψήφια ένα κάρο φορές.

  6. Απόλυτο δικυο η Ευδοκια.Δεν αφήνουμε στη τύχη τον άνθρωπο μας.Δηλαδή μας λέει ο Νίκος ότι για να είμαστε πιστοί στη δικη μας θεωρία που φτιάξαμε για μας,δεν μετράμε τα δυνατά συναισθήματα αγάπης.Το λιγότερο,προδοσία.

  7. Γιατί γιατί Ευδοκία σταματά σε παρακαλώ να μιλας με αυτήν την τριάδα, και αν οχι να μιλάς , σταματά να τους λες τα (πρόβληματα) σου και γενικός τα θέματα σου εκεί μέσα , μιλά αλλά όχι να πηγαίνεις να τους λες τι σε βασανίζει , καλύτερα να τα συζητάς με την Μαίρη, καλό μου όχι με αυτούς!!!!!!

  8. Νικο εισαι καλος αλλα η καλοσυνη εκει που αξιζει και αγαπαμε για να εχει αξια
    Οχι εκει που πολεμανε τους δικους μας ανθρωπους

  9. παρε αγκαλια τον Πετσα και τη νπαρεα σου Ευδοκια,που σου επεσε το σαγονι οταν σου ειπε η Ανχελιτα πως σε ψηφισε….ειναι τα κολληταρια σου!!ασετον Νικο και την Μαιρη ησυχους…..