Κόκκινοι και Κόρο έφτασαν στο Μαϊάμι




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μαριαλένα Σάκη είστε καλύτεροι σας αγαπάω εμένα με λένε Βίκυ Δούκα και σας ακολουθώ στο tiktok τι ωραία τι το κάνει η Μαριαλένα το βλέπω το βλέπω δηλαδή βλέπω το tiktok της και τότε θέλω να το ξαναδώ είναι πάρα πολύ ωραία και κιόλας και ο Σάκης που έχει κάνει μαζί κανένα δύο με τη Μαριαλένα είναι τέλειο φίλε τώρα θα πάω στο tiktok και θέλω να το ξαναδώ ξαναδώ ξανά το ξαναδώ ξαναδώ θα μου πείτε τελικά ποιος έκανε το έπαθλο ο ατζούν ή ο Γιώργος Λιανός Μαριαλένα Σάκη σας παρακαλώ θα μου πει θα μου πείτε ποιος σηκώνεται πιο ωραία έπαθλα ελάτε σας παρακαλώ

  2. Ωραίο έπαθλο θα θελα να ήμουν και εγώ εκεί τους ζηλεύω ζηλεύ όλους τους ζηλεύω δηλαδή έλεος τέτοια έπιπλα μόνο Σάκης και η Μαριαλένα παίρνουν τα έπαθλα εντάξει και λίγο λίγο Ηλίας δηλαδή ο ντάφυ παρέμεινε στο παιχνίδι τώρα έχει γίνει χαμός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του survivor και τώρα έχασε λίγο το στόχο του και δεν τρέχει τόσο γρήγορα είμαστε η κόκκινη ομάδα και κανένας δεν μας σταματά προχωράμε με το λεωφορείο η ομάδα θα κάνεις Σταμάτα red 1 2 3 1 2 3 red 1 2 3 red άντε ας πω και το τραγούδι του από τους μπλε λιοντάρια όλε λιοντάρια ολέ επάνω στην Συκιά και τα βλέπω όλα μπλε λιοντάρια ολέ μαζί παντού όπου κι αν πάμε φωνάζουμε αώου λιοντάρια άου ουάου δεν το είδα στην τηλεόραση αλλά τώρα το βλέπω στο YouTube αλλά δεν ξέρω ποιος έκανε το έπαθλο ο Γιώργος Λιανός ο ατζούν πω ρε φίλε και η Μελίνα είναι μία κούκλα

  3. Και οι τυφλοί είδαν! Καταλάβατε τώρα ηλίθιοι, το παιχνίδι του Αντζούν? Στην τελευταία εκείνη περίεργη αλλαγή ομάδων? Στο πέμπτο μαγείρεμα? Όταν έστειλε τον μπλε Σάκη, το ανδρειωμένο λιοντάρι, το γνήσιο λαϊκό παιδί, στους κόκκινους διασημους μαζί με τον Ηλία? Και με μία κίνηση ΑΧΡΗΣΤΕΨΕ τους μπλε? Έκλεψε τον ΝΙΚΗΤΗ από τους λαϊκούς μπλε και τον έστειλε σε εκείνους που ήθελε να ενισχύσει. Για να κερδίζουν.
    Τώρα, τρέχει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, τα βάζει με ΟΛΟΥΣ, και με ΧΑΝΤΙΚΑΠ μάλιστα, δηλαδή, μειονέκτημα ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ βαθμούς από τις συμμετοχές του Τριαντάφυλλου, και πάλι νικά!
    Μόνος του………κι όλες σας, ρε!