Μαριαλένα: Εμείς πάντα πορευόμασταν με το πρόβλημα του Τριαντάφυλλου εσεις του λέγατε να μην παίξει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Θυμήθηκα τώρα τα καλόπαιδα σε κάτι παλιά επεισόδια, συγκεκριμένα Ηλίας και Ασημακόπουλος, Καρολίνα μαζί με Νικολέτα και Κόρο αν θυμάμαι καλά(όταν ακόμη η Μαριάνθη ήταν στην ομάδα τους) που εκτός του ότι τον άφηναν να κοιτάει τα ψάρια που έτρωγαν , έπαιζε ο Τριαντάφυλλος; Έφταιγε….Δεν έπαιζε ο Τριαντάφυλλος; Πάλι τους έφταιγε.
    Ρε δεν τους πιάνεις πουθενά μιλάμε. Έφαγαν μετά και την Μαριάνθη με την ειρωνία τους. Τους έφταιγε και αυτή επειδή κόμπλαρε μπροστά στις κάμερες. Τα "χαλάρωσε τα μπουτάκια σου" και τα σχετικά τα πλήρωσαν βέβαια αυτοί που τα έλεγαν και έχουμε δρόμο ακόμη.
    Απλώς για την ιστορία, κάποιοι είναι απλά ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

  2. Κακός άλλαξες Και άφησες την ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΤΟ ΓΟΎΡΙ ΣΟΎ::::ΑΣ ΆΛΛΑΖΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΣΥ….ΔΕΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΜΠΑΝΤΑΝΑ….

  3. Σιγά ρε Καρολίνα που την έχεις δει και μεγάλη παίκτρια! Η Μαριαλένα σε έχει για πλακα…οπως κ η Ελένη.

  4. Να μαστε αντικειμενικοι: ο Σάκης τους γλεντησε, ο νταφυ κοροϊδεύει για να τα τσεπώνει, ο Ηλίας δικαιολογημενα κάνει έτσι όταν παίζει και χάνει και έχει τον νταφυ να του τη λέει στη μούρη, ο Τζειμς και ο Νίκος βγήκανε οι πιο σωστοί, οι πιο αληθινοί και οι πιο άξιοι εκεί μέσα ( όταν πλέον και οι εχθροί τους χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα τους για να υπερασπιστουν τους εαυτούς τους… δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις τι πρεσβεβανε αυτά τα δύο παιδιά)

  5. Τραγικοι κόρο Καρολίνα ασημακο και Ηλίας..πάντα τα ίδια..τους γλεντανε και ψάχνουν να βρουν ότι τραγικό υπάρχει .αν έλειπε ο Ντάφυ πάλι θα έχαναν όποτε μια η άλλη..έλα α φύγουν να ησυχασουμε

  6. Αυτό φαίνεται Καρολινα πως δεν έχεις κάνει πρωτάθλητισμο στην ζωή σου οπότε παίζεις με την Ελένη σε τσούζει και όταν παίζεις με την Μαριάλενα εντάξει λες δεν βαριέσαι και πας στο επόμενο αγώνα ντροπή και αίσχος ο Ηλίας ασημακοπουλο Καρολίνα άτομα για πολύ φτισημο καλό αφανισμό ρε τελειωμένα ζώα. ??

  7. Επειδή ο Σάκης τους ξεφτίλισε Αρχίζουν και βγάζουν δόντια Καρολίνα Ασημακόπουλος Ηλείας κόρο εσύ Καρολίνα γιατί σταμάτησες όταν η Ελένη σε πήρε τρία παιχνίδια και το έπαιζες πονεμένη ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγατε στην παραλία και κοροϊδεύατε ειρωνευόταν με το θεατράκι σας που κάνατε το Σάκη τη Μαριαλένα την Ελένη και τον τριαντάφυλλο ποιες εικόνες στον Ηλία στις πλάτες σου ο Καρολίνα εκεί δεν πονούσαν τα ποδαράκια σου είστε τόσο ξεφτίλα Φτάσατε στα πατώματα δεν ξέρετε τι σας φταίει δεν ξέρετε χάνεται και δεν παραδέχεστε ότι ο Σάκης και Μαριαλένα είναι κλάσεις ανώτεροι από σας Άντε ρε πάντα από κει πέρα σε κανένα pole dancing σε καμία πασαρέλα και σε κάνα coco bongo μόνο για αυτά είστε το κύπελλο αξίζει να το πάρει ο Σάκης με χίλια ο καλύτερος μακράν όλων παιχταράς αθλητής μεγάλος.

  8. Όταν όμως αυτό το έκανε η 3αδα, Τζέιμς, Νίκου, Α.Μ, που έπαιξαν 3 εναντίον 10, κάποιοι από εσάς, έλεγαν, "ποια κούραση? Ίσα-ίσα, που εκπαιδεύονται, καλύτερα στο στόχο". Τώρα που στην ίδια θέση είναι ο καδένας, "γ@μήθηκε" το παιδί!". Αυτό είναι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, πατριώτες!

  9. Όλοι μιλάτε για Καρολίνα Ασημακόπουλο και Μπογδάνο . Μάλλον είστε οι ίδιοι που ψηφίζετε τριαντάφυλλο να μείνει στο παιχνίδι , γιατί μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο νοημοσύνης σας. ?

  10. Μαριαλένα σωστή σε αυτό που είπε!! Λιάκο όταν είπε ο Τριαντάφυλλος να φύγει να μην τον κρατούσατε!! Καρολίνα αυτό που είπε ότι το έκανε ο Σάκης για να φανεί άτοπο καθώς έχει ατομικό μετά και δεν το συμφέρει να σακατευτει και να χάνει δυνάμεις… Ασημακόπουλος…είσαι φάουλ γτ συνέχει του λέγατε να μη παίζει..το μόνο που θα σου δώσω είναι ότι ο Ντάφυ είναι άλλος όταν κλείνουν οι κάμερες και σας έχει σπάσει τα νεύρα τόσο καιρό που παρασιτικά μένει στο παιχνίδι…καλή η πλάκα και το τρολαρισμα από αυτούς που τον ψγφιζουν αλλά πρέπει να φύγει σκεφτείτε να είχατε ένα τέτοιο συνάδελφο θα του παίζατε τον κλωτσο χαλαρά…

  11. Τον εχεις καψούρα τον Σακη κυριε Ασημακ ,θα τον βλεπεις στον υπνο σου γυμνό να μην σου κάθεται αχαχα

  12. Στο επόμενο επεισόδιο:
    Μαριαλένα/Σάκης: μόνο αγάπη για Νίκο και Τζέιμς, πάντα τα συμπαθούσαμε αυτά τα παιδιά.
    Ηλίας: δεν μου αρέσει να βγαίνω εκτός εαυτού. Έξω θα πάμε να φτιάξουμε τις μουσικάρες μας με τον Ντάφυ.
    Καρολίνα: ο Ντάφυ είναι ένα μεγάλο παιδί. Excuses για τραυματισμούς είναι δεκτοί , if I'm the one using them.
    Aσημακόπουλος (στην κάμερα μόνος του): όλοι είναι χάλια. Ακόμη και ο Λιανός έχει ξεκουτιάνει.
    Ντάφυ: ζμπούτσαμ όλα. Διακοπάρες και να'ναι καλά τα πρόβ..εεε, ο ελληνισμός στην Νέα Γουινέα που με ψηφίζει.

  13. Το ξεμπροστιασμα στο έπακρον…οι άνθρωποι δν ξέρουν ν χάνουν κ πότε…Καρολ σπίτι… Κ έρχετε κ Ηλίας… Δωσε Σάκη κ Ελεναρα θ δούμε κ άλλα…

  14. αυτό το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία από τους Τζέιμς Νίκο Αλέξη Ντάφυ Ανθή και Περικλή ως το ρεζίλι όλων των παιχνιδιών

  15. Marialena is beftakia…..who beleive what Marialena's talking? She have romantic relation waiting in Greece and she have also Sakis? What is this then? Axxx Marialena better shut up!

  16. οταν μιλαει η Καρολινα κλεινω τον ηχο,προχωραω το βιντεο και απενεργοποιω το laptop μαζι και το μυαλο μου