Νίκος και Άννα συζητάνε για το αγώνισμα




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

18 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Annagoula panda yparhei thesi gia sena stin Annita Pania tha vreis andra min to vazeis kato, yparhoun kai tifloi kai koufoi sindaxiouhoi etoimoi na se gnorisoun.

  2. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ Η ΑΝΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ. Η ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΠΩς ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΠΟΛ ΤΗΝ ΝΕΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΑ Η ΑΝΝΑ

  3. Κάτι άσχετο:Έτυχε να δω βιντεάκι από το Big Brother της Αλβανίας και κάπνιζαν χύμα όλοι έξω στις καρέκλες στο τραπεζάκι λες και ήταν σε καφετέρια… Οι δικοί μας γιατί κλείνονται μέσα στη σκοπιά, περιμένουν στη σειρά οι υπόλοιποι όπως όταν περιμέναμε στα καρτοτηλέφωνα?και βάζουν και θολό να μη δούμε ότι καπνίζουν λες και δεν ξέρουμε?

  4. Ναι πλάκα Αννουλα , ξέρουμε γιατί έχεις μπει εκεί μέσα , δεν έκατσε γκόμενος στο παουερ οφ λοβ και ψάχνεις στο μπιγκ μπραδερ ?

  5. Απλά τον ρώτησε, γιατί ξέρει πως ο Νίκος είναι δυνατός παίχτης, κ απόρησε πως τα κατάφερε να τον κερδίσει!

  6. Η κόρη επηρέασε ισίδωρο και μαίρη εναντίον της ευδοκίας. Την μισούσε εξαρχής και της μιλούσε υποτιμητικά. Τώρα ξέρουμε και τον λόγο. Σωστά; Για το μόνο που απορώ είναι τι της βρήκε ο Νίκος;;;;;

  7. Δεν κατάλαβε καλά η Αννα και από την στιγμή που ορκίστηκε ο Νίκοs ζηλεύει και λίγο την Ευδοκία και βρήκε κάτι να πει.

  8. Τον πλευρίζει η κύπρια τον Νικολάκη και το είπε μπροστά στην Ευδοκία επί τούτου για να τους φέρει και τους 2 σε δύσκολη θέση αλλά δεν της έκατσε. Την τάπωσε ο Νίκος. Βλέπω πάλι να ξεσπάει στην Ευδοκία η κόρη με πρόφαση τις γαστριμαργικές της ιδιαιτερότητες!!

  9. Αν ο Νίκος ορκίζεται κάτι αυτό είναι, τέλος. Πάντως και η Άννα δε το είπε για κακό για να τον ευχαριστήσει το είπε. Τώρα που έκοψε και το μούσι και ξαναέγινε κουκλί