Νίκος και Ευδοκία σε ρόλους Ρωμαίου και Ιουλιέτας | Big Brother | 01/12/2021
Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Ευδοκία ήταν μια μαντάμ-Butterfly από την Ιαπωνία.. που εντάξει έκανε ο,τι καλύτερο για να ντύσει το όλο θέμα.. και ο Νίκος απλά βαρετός..σόρρυ Νίκο αλλά ξύπνα λίγο . .

  2. Έπρεπε να έπαιζε ο Παναγιώτης με την Ευδοκια (η Ευδοκια το έπαιξε τέλια το ρόλο,<να λέμε τα κατά ,να λέμε και τα καλά>οπός και ο Παναγιώτης, το’χει)

  3. Βαρέθηκα με Ευδοκια. Δεν εχει χιουμορ. Επαναλαμβανει ενα καρτουν χαρακτηρα. Εχει πλακα τις πρωτες 10 φορες αλλα μετα δεν υποφέρεται.

  4. Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂