Οι νικητές απολαμβάνουν το έπαθλο με ΒΙΚΟ COLA ZERO | Survivor | 08/03/2021
Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published.

  1. Πωπω το κάνουν τόσο βλακωδως υποκριτικά ότι το ευχαριστιούνται που εγώ αν ήμουν η Βίκος κόλα θα το θεωρούσα δυσφήμιση

  2. Εγώ όταν βγαίνω έξω μόνο Βίκος Cola δεν βλέπω να πίνει κάποιος! πως εκει μέσα όλοι κάνουν πως έχουν ξανα ποιεί και τους αρέσει και και !! απλά για κλάματα!

  3. Είπα σήμερα στον σεφ Τάκη ότι κουράστηκα να με γυρίζουν κ να μην με βγάλει μενού σήμερα και μου απάντησε κάτι πρέπει να γυρίσω κ εγώ δεν γίνεται κ του είπα γύρισε μια ομελέτα τότε.