Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος ανοίγει το φάκελο “Survivor”!




Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος πρωταγωνιστεί σε αυτό το “Comedy Room” και το θέμα για το οποίο καλείται να κάνει stand-up comedy act είναι το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”. Συγκεκριμένα, αναλύει τους λόγους που καθιστούν το “Survivor” το τέλειο προϊόν για άντρες, και τους αντίστοιχους για τις γυναίκες. Αποκαλύπτει γιατί είναι δύσκολο το να σατιρίσει κάποιος το “Survivor”, και –γενικώς- δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Λογικό να στεναχωρηθούν πολλοί,τους φωτογράφισε η οξύνοια αντίληψη του κωμικού,έξαλλου η ευστοχία της σάτιρας είναι η αντίδραση που προκαλεί. Τώρα αν η ένσταση κάποιου αφορά το ''παίξιμο'' του, να υπενθυμίσω πως η αρέσκεια του καθενός διαφέρει,ωστόσο οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και να αναλύουμε την δυσαρέσκεια μας διότι άλλο το δεν μου αρέσει ο Ραβνιωτόπουλος κ' άλλο με έθιξε.

  2. Και στα σχόλια βλέπουμε τους Έλληνες που θίχτηκαν με αυτά που είπε ο Ραβνιωτόπουλος για το σαρβάιβορ.

  3. Δεν εχασες στιγμη τη ροη του λογου σου…απλα απιστευτος! Αν και υποψιαζομαι οτι αυτα τα θεματα τα εχετε δουλεμενα απο πριν, αλλα δε με πειραζει γιατι ησουν οσο καυστικος επρεπε! 😉