Ο Παναγιώτης νευριάζει με την έκβαση του αγωνίσματος | Big Brother | 15/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. σιγα την προσωπικότητα ( πετσα) και νευριασε κιολας αυτο το καθικι νομιζει οτι το σπιτι ειναι ιδιοκτησια του.

  2. Κατά τα άλλα δεν σκέφτεται πονηρά ο Παναγιωτάκης . Δεν των αρέσει να χάνει που είναι πολύ! Κακό! Στην ζωή δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Έτσι περιμένει αυτός να περνάει με ασυλίες γι'αυτό χαντακοσε κ. Των Κώστα. σκοπός είναι να σε κρατάει ο κόσμος αλλά ξέρει ότι έρχεται η ώρα του.

  3. Αρχίζει και του λείπει ένα αρσενικό. Πρέπει να βγει έξω να θυμηθεί ότι είναι Αλίκη. Για αυτό βγάζει τέτοια κακία. Και ο μπουχλας δίπλα του δεν τον βλέπω ορεξάτος να τον απαυτωσει.

  4. αυτός έχει μοιράσει τα 100 χιλιάρικα με όποιον μιλάει ελληνικά και στο τέλος πάλι θα χάσει.

  5. Ο πετσας κατηγορεί την μαιρη ότι είναι ψευτικη, τη στιγμή που αυτός φέρεται στην ευδοκία φιλικά μπροστά της και πίσω της τη βρίζει και την υποτιμαει με το χειρότερο τρόπο. Αυτό το άτομο επειδή δεν μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με την ευδοκία και τη Μαιρη στα λόγια, λόγω του ότι είναι αδύνατος στο λόγο, καταφεύγει στις βρισιές για να ρίξει το δηλητήριο του και να ξεσπάσει..αυτό και μόνο δείχνει πόσο κομπλεξικός είναι..

  6. Παναγιώτη Νασο Ανχελιτα εισται για κλάματα και δεν σας έμεινε τσίπα παιχνηδι είναι αλλά εσείς εχεται ξεβρακωθει τελείως ίχνος το αξιοπρέπειας κριμα που σας βλεπουν οι γονείς σας τη να θαυμάσουν και να χαρούν με τα χαλια σας

  7. Τού είναι τόσο δυσβάσταχτο να χάνει, και μάλιστα από γυναίκα που δεν έχει καταφέρει να γοητεύσει/χειριστεί. Δεν θέλω να ξέρω καν πως είναι ως ανθρωπος στην πραγματική του ζωή.

  8. Ανχελίτα μου αυτός είναι ο άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια? Αυτός που θάβει τον άλλο και μπροστά της το παίζει φίλος?

  9. Ο Νίκος δεν θα έπρεπε να δώσει την ασυλία στον Πέτσα;
    Η ασυλία δεν θα έπρεπε να είναι διπλή για να σωθεί κ η Ανχέλω;
    Αφού είναι ζευγάρι αυτοί οι δύο!!!!!

  10. Μας τα πρηξε με τέτοιο κλάμα χωρίς δάκρια ο Παναγιώτης. Τι Κλάψας είναι. Μονο κλαίει..
    Φτανει ρε… γυναικούλα…

  11. Αχαχαχαχαα, καλέ αυτοί νομίζουν ότι αν βγει προτεινόμενη η Μαρία θα φύγει… Κλαίω… Να περάσει ο επόμενος, ποιος είναι; Α ναι, ο ΝΑΣΟΣ…