Πως σχολιάζουν οι συγκάτοικοι την παρεξήγηση με τις καθαριότητες




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ θα πω κάτι τώρα και όπως ακουστεί,πιστεύω ότι η ανχελιτα πάντως δεν πρέπει να τηρεί τους κανόνες,δηλαδή το έχω δει από το τόσο απεριποίητο μαλλί μακρύ με τέρμα ψαλίδα,φοράει μόνιμος κολάν με πολύ λεπτά εσώρουχα,έχει βάλει ανεκδιήγητο φόρεμα που από δίπλα ήταν μια φάση όλη διαφανή που κατά πάσα πιθανότητα δεν φορούσε εσώρουχο,τα ρούχα της όλα και τα παπούτσια της είναι λες και τα έχει ψωνίσει όλα από shein.δηλαδη πολύ τριτοδευτερη,ακόμα και τα χρώματα που διαλέγει για την επιδερμίδα της είναι πολύ πασε

  2. Προς παραγωγή Big Brother: θεωρώ ότι θα πρέπει να τιμωρήσετε το μπούλινγκ που κάνει η 18-χρόνη Σαμανθα και η 25-χρονη Αγγελίτα στην Ευδοκία! Το λέω αυτό για 2 λόγους: (1) γιατί είναι απαράδεκτο να επιτρέπουμε όλοι εμείς – ως κοινωνία – τέτοια φαινόμενα να υφίστανται κ να βλάπτουν συνανθρώπους μας, και εμείς να μένουμε ΑΠΡΑΓΟΙ (ακόμη κ εάν οι συνάνθρωποι μας που βλάπτονται είναι ενήλικες – δε σημαίνει ότι πάντα μπορούν να αντιδράσουν!!!). Εννοείται ότι είμαστε πολιτισμένη κοινωνία και συμπαραστεκόμαστε στους ενήλικες συνανθρώπους μας τους οποίους άλλοι ενήλικοι «συνάνθρωποί» μας προσπαθούν (ανήθικα) να τους βλάψουν. Δεν είμαστε «ζούγκλα», και (2) γιατί είναι απαράδεκτο να επιτρέπετε (παραγωγή) να προβάλλονται τέτοια πρότυπα (συμπεριφορών) από τις εκπομπές κ τα μέσα σας, διότι επηρεάζουν την γνώμη της κοινωνίας κ διαμορφώνουν (αρνητικά) την νεολαία!

  3. Δεν φτάνει που σας έκαναν ρεζίλι με την βρωμιά τους …..τους την είπατε με το γάντι ….αμάν ρε παραγωγή

  4. ΘΈΛΩ ΝΑΠΩ Η ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΣΤΗΣ ΒΓΆΖΟΥΝ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΜΕΡΗ Η ΕΥΔΟΚΊΑΠ ΟΝΙΚΟΣ Ο ΙΣΗΔΟΡΟΣ ΌΤΙ ΑΓΙΑ ΠΕΔΊΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΆ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΑ ΕΜΕΊΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΕΥΔΟΚΊΑ ΕΊΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΟΝΙΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΗΤΑΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ Η ΜΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΙΣΗΔΟΡΟΣ ΠΟλΥ ΜΕΓΆΛΗ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΔΥΟ Ο ΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΟΣΤΙΑΣΤΕΣ ΞΕΧΟΡΙΖΕΤΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΓΆΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΙΑ ΣΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΕΖΕΤΕ ΒΡΌΜΙΚΑ

  5. Καί επίσης ο Κώστας πρέπει να έχει ποινή για τόν τρόπο που σηκώθηκε έτσι και έκανε έτσι σάν τρελός ……. και πήγαινε προς το μέρος της Ευδοκίας…..

  6. Στιβ αγαπητέ η έπαρση κάνει κακό γι'αυτό είσαι τώρα 🏠 σου……. Κωστάκη η Ευδοκία γέλασε από χαρά που έμεινε στο σπίτι ο Νίκος πήγες να την φας λές και έφυγε άντε μην πω τώρα……να δούμε έξω πόση σημασία θα σου δώσει ο Στιβ……… δυστυχώς οποίος έχει τόση έπαρση δεν κάνει καλό…… όταν βγήκε έξω έβαλε την ουρά στα σκέλια και έλεγε ε εγώ τό είχα δει στον ύπνο μου ότι θα βγω ενώ μέχρι προχθές έκανε σαν να ήταν ο βασιλιάς εκεί μέσα αυτός ο πανουλης και η γυναίκα του η επόμενη η Σαμάνθα ο μάγκας εκεί μέσα…..όλο μαγκιά είναι και κλανιά…….

  7. Οι παρουσιαστές απορουν γιατί δεν τσακώνονται live για τηλεθέαση χαλάσανε ????? Πήρε φόρα η Ευδοκαρα μετά και επανήλθαν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις …. Φαντασου τι θα δείξουν την Δευτέρα ….ααχαχαχαχαχχαχχα Ξανθιά νυφίτσα στο καλό !!!!!

  8. 1:02 που ξέρει και το λέει ότι μπορεί να έχει ανάδρομο Ερμή? Γιατί οποιοσδήποτε δεν γνωρίζει για αστρολογικά λέει συνήθως πανσέληνο, άρα αυτοί εκεί μέσα δεν είναι εγκλεισμενοι έχουν επαφές με έξω ή το διαδίκτυο.

  9. 20:23 τυχαία είπες μια σκέψη και τυχαία έπαιξες στρατηγικά σου είπε, όχι ότι τυχαία σε ειρωνεύτηκε. Ρε αυτό για την παραπληροφόρηση που λέει τις το κάνουν και live και μετά γελάνε όταν το αναφέρει

  10. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΊΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΉ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΌ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ 😤😤

  11. Ο Κωστής δεν θίχτηκε όταν έφυγε η Σοφία και η Σαμανθα επιδεικτικά χασκογελουσε, με ειρωνεία. Εκεί που ήταν ο σεβασμός; ο σεβασμός δεν έχει εξαιρέσεις φίλε. Χρησιμοποιείτε λέξεις που δεν ξέρετε την σημασία τους!