Σάκης: Μέσα απ΄ την ψυχή μου, μακάρι να μπορούσαμε να πάμε όλοι μαζί




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Κάρολ πράγματι έκανε φάουλ σ' εκείνον τον αγώνα. Ακουμπούσε το χέρι της στο τραπέζι, ενώ το απαγόρευαν οι κανονισμοί. Όταν την πήραν χαμπάρι και άρχισε να παίζει με το χέρι στην πλατούλα, τότε δε σταύρωσε ούτε μια νίκη. Κατά τ' άλλα μιλά για νοθεία.

  2. Σενάριο φαντασίας 1: Στον τάκο ο Σάκης, ( πως δεν ξέρω, είπαμε φαντασία ) με Ντάφυ και amigos, τότε να δείς
    πόσοι και τι είδος είναι οι κολοτούμπιδες. Σενάριο 2 Κωμωδία: Αρχηγός ή ασυλία ( ότι ισχύει ) ο Κόρο, να δούμε θέατρο πως θα ψήνουν τον Κόρο να βγάλει τον Σάκη στον τάκο. Θα γελάσουμε πολύ….

  3. Μπόμπα μεγατόνων. Αποχωρεί ο Σάκης από το survivor για να μην στείλει τα παιδάκια με τα κουβαδάκια στον ψυχίατρο. Δεν το σηκώνει η συνείδησή του.

  4. ΈΝΑ ΜΌΝΟ… ΑΝ JAMES, ΜΠΑΡΤΖΗΣ, ΗΛΙΑΣ, ΑΣΗΜΑΚΟ…. ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ-ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΊΞΟΥΝ ΕΠΕΙΔΉ… ΆΚΟΥΣΟΝ-ΆΚΟΥΣΟΝ… ΨΗΦΊΣΤΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΊΝΑ!!!… ΘΑ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΘΈΜΑ…! ΈΤΣΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΔΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΈΠΑΙΞΕ..? ΑΝ ΔΕΝ ΈΒΑΖΕ Ο COACH ΜΈΣΑ, ΦΊΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΘΌΤΑΝ ΚΑΙ ΈΤΡΩΓΕ ΓΚΟΛΑΚΙΑ?… ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΈΤΡΩΓΕ 6-6..??
    ΈΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΟΙ… "ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ" – ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΈΤΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΔΏ..?…' Ή ΈΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΟΙ… "ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ."..??

  5. ΆΣΕ ΡΕ ΘΈΑΤΡΟ ?..!
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΌΣΑ ΈΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ..?… ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΧΑΖΟΒΙΌΛΑ..!
    ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΣΟΥ ΌΤΑΝ ΈΠΡΕΠΕ-ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ..!
    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ, ΝΑ ΣΕ ΔΟΎΜΕ… ΘΈΑΤΡΟ… Ε ΘΈΑΤΡΟ…! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ… ΕΝΩΤΙΚΟΣ..! ΣΕ ΕΊΔΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΌ..!

  6. Πλέον μ'αρέσει μαριαλενα Σάκης Ελένη και κορο ολοιι οι άλλοι ενώ στην αρχή φαινόντουσαν συμπαθητικοι ξαφνικά βγάζουν τοση κακία και ζήλια. Σακης νικητής!!!!!

  7. Άκου τη σκέφτηκε ο ατζουν.το επόμενο παιχνίδι νικήτρια ομάδα θα είναι ποια θα φέρει τις λιγότερες νίκες να φάνε και οι μπλε γιατί η Καρολίνα μαλωσε με ατζουν.κάνοντας εκβιασμό αλλιως φεύγουν..χχχ…χι….χι…και ….αου……..!

  8. Καλα ολα δειθεν αντε βρε Κατσουλη σιγα μας επεισες περα απο τη μουχριτσα τη Μαριαλενα δεν νομιζω οτι ηθελες αλλον κανενα

  9. Ο κόσμος που βλέπει και στηρίζει
    Όλους αυτούς.το έχει κάψει..
    Δεν ξέρετε τι θέλετε μου φαίνεται
    Κολοτουμπες όλοι

  10. Σακη καλα κανεις που αγαπάς την Μαριαλενα, όλοι αγαπάμε κάποιον σ ζωη μας. Είσαι παιχταράς και καλός άνθρωπος. Είσαι νικητής.

  11. Τριαντάφυλλος
    Πριν: και να κερδίσουν δεν θα πάω
    Μετά: αφού κέρδισαν θα πάω
    Ρε αυτός κοροϊδευει και την παραγωγή!!?!!

  12. Ρε νταξ τώρα το γαμισανε η Μαριαλενα και ο Σάκης δλδ τρ νταξ ρε μλκα η άλλη έχει υποτίθεται γκομενο δείτε λίγο σεβασμο εγώ που με 17 το λέω και οι άλλοι δν το κτλβενουν ??‍♂️

  13. Παιδιά εμένα μου αρέσει η Ελένη καλή αγωνιστικά ήθος, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί μέσα, θα ήθελα να τη δω τελικό.

  14. …η απόλυτη ΦΑΜΙΛΙΑ της επιβίωσης που έγινε πρώτα από όλα τραγούδι…"Υπεράνθρωπος"…"να είσαι ευτυχισμένη"… "εμένα να ακούς"…η ΦΑΜΙΛΙΑ που έκανε όλες και όλους τις τέως νικήτριες & τους τέως νικητές της επιβίωσης…σαν την θαλασσολύκαινα Κάτια, την απόλυτη τουρίστρια Σαλαγκούδη, τον ηθικό αρχηγό Κοψιδά, τον ευφυή Καφετζή & τον τίμιο Αγρότη Μπάρτζη να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν…τους δε ακόμη παρόντες ανταγωνιστές της στο νησί σαν τον Ηλία τον έκανε να θυμίζει ψυχάκια που γυαλίζει το μάτι του από την ζήλια, την Καρολίνα να θυμίζει την ξυνή της διαφήμισης που όλο κλαίει & διαμαρτύρεται, τον Κόρο το απόλυτο αρσενικό να θυμίζει την ωραία Ελένη ενίοτε γυμνή & τον Ασημάκη να θυμίζει μια γραφική γριά πέρα από ψυχαγωγική καρικατούρα…η ΦΑΜΙΛΙΑ που θυσιάζεται για τον αρχηγό νικητή που όλα του ανήκουν…τον Τριαντάφυλλο… που σαν σύγχρονος Νονός μας θύμισε ότι η ΦΑΜΙΛΙΑ ενωμένη ποτέ νικημένη…αρκεί να είσαι γενναιόδωρος με τους αξιόπιστους & τις αξιόπιστες…που μπορούν να τελειώνουν την δουλειά… καλή σας νύχτα και νάστε καλά…και η κατακόρυφη πτώση στην τηλεθέαση είναι πρόβλημα του Εμποράκου της Ανατολής…και όχι του Νονού της ΦΑΜΙΛΙΑΣ…

  15. Αρε ελληναρες μιλάμε αυτό π βλεπω στα σχόλια δεν υπάρχει πριν κανα μήνα ο Σάκης ήταν φουλ μισητός μαζί με Μαριαλένα ο Ηλίας ήταν και γαμω τα τυπακια και πλέον έχει αλλάξει αυτό μην είστε κολοτουμπες υποστηριξτε έναν παίκτη από την αρχή εγώ είχα πει τζειμς μέχρι τέλους ελεινα τυπακια όλοι σας μπιφτεκαδες

  16. Το οτι ακομα υπάρχουν άνθρωποι που το βλεπουν ακομα μετα την αποχώρηση νικου-τζειμς με ξεπερνάει

  17. Ο σακης ηρωας.. μεγαλοψυχος..αληθινος..αθλητικη παιδεια..ξερει να χανει..σεβεται τον αντιπαλο..συμβουλευει την αγαπη του..προστατευει τον αδικημενο νταφυ χαμηλων τονων..τι προτυπο!!!. Ολα αυτα λοιπον που πλασαρει για να μας δουλεψει μπορουμε να τα δουμε οταν νομιζει οτι δεν γραφουν οι καμερες…στον παγκο και οταν χανουν ""μη μιλας ""…αγριοκοιταζει το νταφυ, το παιδακι του… ρουφιανευει τον ασημακ και οταν τον ξεμπροστιαζει ζηταει ταπινα συγνωμη..κλπ.κλπ

  18. Παίζει δεν παίζει ο τριαντάφυλλος ο Σάκης τους γλεντατει τους Αμιγκος της χολέρας. αυτός είναι ο πραγματικός Σαβαιρβορς και εύχομαι να κερδίσει τον Τίτλο του Σαβαιρβορ μπογδανος ασημακοπουλος Καρολίνα αθρωποι χωρίς ψυχή ούτε ένα καλό λόγο δεν άκους από αυτά τα σκουπίδια.