Στον ντάκο θέλει να βγει ο Αλέξης με τον James, να αποφασίσει ο κόσμος ποιος να παραμείνει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτοι οι δυο παιχτες Τζεημς και Μπαρτζης δεν ειναι μονο το φαγητο που εκλεβαν και τους εδιναν ανθρωποι της παραγωγης Ακομη επαιρναν πληροφορειες ποιους παιχτες υποστηριζει το κοινο στην Ελλαδα. Ο Αντζουν εγινε εξαλος με αυτες τις διαροες αλλαξε το συνεργειο το Ελληνικο με τουρκους και ρουμανους και επεπλειξε τους δυο παιχτες. Επομενο παραπτωμα θα αποβληθουν απο το παιχνιδι.

  2. Εγώ επειδή είμαι και λίγο ευαίσθητος, με παπα και νταφυ σε ένα μήνα θα με έψαχνε η παραγωγή επάνω στα δέντρα με της τρίτες. Καλυτερα χιλιες φορές.

  3. Γαμα τους Παππα όταν σε άφηναν έξω ως αδύναμο παίκτη κ σε άφηναν χωρίς φαγητό για λόγους «ηθικής» James?

  4. Να πω την αλήθεια μου, θα προτιμούσα να φύγει ο Τριαντάφυλλος και να βλέπω τον Αλέξη να λυσσαει και να τρώγεται με τα ρούχα του, που χάνει τα τσιράκια του ένα ένα, παρά να αποχωρήσει ο ίδιος ο Αλέξης και να λήξει εδώ. Θέλω να τον δω να τσουρουφλίζεται λίγο πριν φύγει.

  5. Εγώ δίνω ρισπεκτ στον Τζέιμς που παρόλο που τρώει κάθε μέρα πόλεμο από τον πάπα(ρα) και είναι πάντα ήρεμος

  6. Παιδια μου φενετε εχετε ξεχασει τι εχει κανει ο τζειμς ο νικος και η αμι στην παλια μπλε ομαδα οποτε τωρα μν τους υποστιριζετε

  7. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ … ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΑΓΓΚΡΑΙΝΑ

  8. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΑΡΙ ΠΙΟΣ ΝΟΜΗΖΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΔΗΞΑΝ ΣΤΗΣ ΚΕΝΟΥΡΙΟΥ ΠΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΞΗΝΤΑΕΞΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΔΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΙΜΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΑΦΗ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΗΝΟ ΕΠΗΣΟΔΙΟ ΕΒΡΗΖΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΗΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  9. Ρε παιδιά σοβαρά τώρα υπάρχει άτομο που στηρίζει Νίκο Τζέιμς??? Δηλαδή μιλάμε το επίπεδο νοημοσύνης των οπαδών τους πρέπει να είναι στο μείον 100!!!ΧαΧααααα!!!!!!

  10. Παππά λες και λες ότι θα κάνεις και θα ρανεις,θα διώξεις τον έναν και τον άλλο,αλλά μέχρι στιγμής δεν έχεις κάνει τίποτα,το μόνο που έχει γίνει είναι ότι έχουν φύγει μερικές απτις μαριονέτες σου, Χριστίνα, Ελευθερία και πες και Μαριάνθη. Οπότε σταματά να το παίζεις έξυπνος.

  11. Ο παπας λειτουργει με τακτικη, οπως πρεπει να λειτουργει ο καθενας για να επιβιωσει με αυτα που εχει. Δεν ειναι ο δυνατοτερος αλλα με λιγο μυαλο ξερει οτι μπορει να καθυστερησει την αποχωρηση του απο το παιχνιδι. Ηξερε οτι αυτην την βδομδα θα ταν ετσι και αλλιως υποψηφιος και προτεινε σε εναν δυνατο παιχτη να βγει μαζι του στον τακο. Ξερει πολυ καλα οτι δν ειναι ο πιο αγαπητος αλλα ξερει οτι για να βγει ο Τζειμς υποψηφιος πρεπει να χασουν οι μπλε και να βγει ΑΚΟΜΑ ενας υποψηφιος που οποιος ειναι θα φυγει. Παπα ωραιος!

  12. Όταν δέχτηκαν τα δύο παιδιά να αναμετρηθούν και οι 4 κάνα πίσω οι ψευτομαγκες,μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του ο Αλέξης μόνο μπλέ ομαδάρα

  13. Τοξική είστε όλοι εσείς δεν είστε δικεοι έτσι γίνονται και οι πόλεμοι μακάρι να είχατε το μυαλό του παπά.

  14. Ο Αλεξις φτεεει όλους πολλούς νικος jems Ηλιας κορο Κώστας τίποτε άλλο εκτός κολλητός τριαντάφυλλος