ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 515 – Συνέντευξη Ευγενία Μανωλίδου ft Τατιάνα




Άλλη μια διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

7 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σκοπός της σάτιρας είναι το ξεβράκωμα όλων εκείνων που μας κοιτούν αφ' υψηλού. Της κάθε μορφής εξουσίας. Το μέσο της, μπορεί να έχει το format του stand up (μονόλογος), του σκετς (διάλογος), της ψεύτικης (μονταρισμένης) συνέντευξης κ.α., ενώ για τα έντυπα, του άρθρου, του κόμικ ή/και της γελοιογραφίας. Προς τι λοιπόν ο πόνος για το format που βλέπουμε? Σάτιρα είναι, όπως κι αν το δεις.
    Στο Good Morning Vietnam, ταινία του 87, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύθηκει τον Adrian Cronauer που πιθανότατα είναι ο πρώτος που έβγαλε στον αέρα μονταρισμένη συνέντευξη, του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Νίξον. Κι αυτό, υποτίθεται, στα 1965-66.

  2.  Αυτό που μου αρέσει με τα ελληνικά μέσα είναι ότι σε κάθε βραβείο ξεχνάνε (καταλάθως πάντα είμαι σίγουρος) να αναφέρουν λεπτομέρειες. Η Μανωλίδου κέρδισε του κοινού, της επίσημης επιτροπής το πήρε ο Ούγγρος Szűts Apor. Εναλλακτικά, όταν δεν υπάρχει κανένα βραβείο τα άρθρα αλλάζουν σε "μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική συμμετοχή", ακόμη και όταν μιλάμε για 8οι από το τέλος από 48 συμμετοχές. (το έχω δει και αυτό.)
     Πάντως δεν ξέρω αν είναι κρίμα που ένα άτομο που ασχολείται με όπερα/κλασσική μουσική έχει τέτοια μυαλά ή αυτό είναι που θα έπρεπε να περιμένω από τον χώρο. Είχα παραπάνω προσδοκίες.