Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας παίρνει ο Κόρο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όχι άλλο Κατσούλη ρε παιδιά μας έρχεται να κάνουμε εμετό με το υποκριτικό γυφ ζεύγαρο. Ο Κόρο είναι πραγμαικός Survivor αυτός πρέπει να το πάρει στον τελίκό. Ας μας βάλουν και κανένα παιχνίδι υποθαλάσιο όπως κάνουν άλλα survivor, όχι όλα ραμένα στο γυφ ζεύγαρο.

  2. Ο Κόρο είναι ο Κινγκ Κονγκ του σαρβάιβορ ξεκάθαρα. Και από σωματοδομή και από κραυγές

  3. Σήμερα κερδίζει ο Σάκαρος,ακούγεται ότι και αύριο..Ο Μεγάλος νικητής του φετινού Survivor..Παιχτούρα λέμε.

  4. Όταν κερδίζει ο Σάκης εσείς κριβεστε στις τρύπες σας και όταν καταφέρνουν όλοι μαζί να του πάρουν μια ασυλία ξεμιτιζετε, μπείτε ξανά στις τρύπες σας γιατί ο Σάκης θα πάρει τις επόμενες, τότε να σας δω που θα είστε

  5. Θα χαρώ πολύ αν κερδίσει ο Κορο το survivor γιατί είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι από την αρχή μέσα στο παιχνίδι, ξέρει να εκφράζεται και να μιλάει εκεί που πρέπει και είναι ένας αξιόλογος παίκτης

  6. Μια νικη πηρε το αρχιπαλτο και τον βγαλατε νικητη πατε καλα ρε? Ο Σακης 2ος σε μια κακη μερς για αυτον. Το γλεντι θα ειναι να τς βλεπει να φευγουν ενας ενας και να παει τελικη δυαδα μς Μαριαλενα

  7. Τι έχουν να πούνε τώρα οι οπαδοί του Κατσούλη, μετά από την καλύτερη εμφάνιση παίκτη, του Κόρο, στο φετινό σαρβαιβορ.???

  8. 4 στα 4 είχε σήμερα ο Κόρο απέναντι στον Κατσούλη, και μάλιστα έπαιζε και τραυματίας. Ο Κατσούλης ποτέ δεν έχει κερδίσει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια τον Κόρο.

  9. Βλέπω πολλούς που ξενέρωσαν με το σημερινό αγώνισμα.. Θέλετε να βάλουν αγώνισμα δύναμης την Τετάρτη; Γιατί τελευταία φορά από ότι θυμάμαι κέρδισε ο ίδιος που κέρδισε και σήμερα. Έχουν βάλει έναν άνθρωπο 100 κιλα με 30 κιλά μυς πάνω του να αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές και αθλητές τρίαθλου σε αγωνίσματα καθαρά με έμφαση στην ταχύτητα την ευλυγισία και την ισορροπία και επειδή μια φορά(αντε δύο με τα βάρη) τον ευνόησε ένα αγώνισμα πέσατε να τον φάτε. Το Survivor δεν είναι στίβος ο πιο γρήγορος να είναι και ο καλύτερος απλά είναι το πιο soft survivor ever με ελάχιστα μαχητικά αγωνίσματα(πχ με τα παξιλαρια που έσπρωχναν ο ένας τον άλλον στην πισίνα), αγωνίσματα δυναμης + αντοχής στην δύναμη (πχ με τα τεράστια καλάθια και τα σακιά με την άμμο που μετρούσαν κιλά) ενώ θα έπρεπε να παίζουν και αυτοί οι παράγοντες τον ρόλο τους.

  10. Μπράβο ρε παιχτούρα Σάκη! 5/10 σήμερα! Πολύ καλά τα πήγες! Δεν πειράζει που δεν κέρδισες, δεν είναι κάθε μέρα Σάββατο! Εύχομαι να κερδίσεις εσύ τις επόμενες 2 ασυλίες! Μπράβο και στον Κόρο! Σχεδόν αήττητος! Μπράβο και στους 2!